Tre tips til at gøre din bil ferieklar

Er det ved at være ferietid, og ønsker du at have bilen så klar som overhovedet muligt? Så er vi sikre på, at du vil finde det følgende skriv yderst interessant. Vi har nemlig valgt at kigge lidt nærmere på, hvordan du gør din bil ferieklar, når den står på en bilferie.

Det kan hurtigt blive meget uoverskueligt, når man skal afsted på en velfortjent ferie, men man ikke har tiden til at planlægge sig ud af de små detaljer. Derfor håber vi, at nedenstående kan fungere som inspiration til, hvad du skal have in mente.

Du skal sikre dig, at din aircondition fungerer

Skal du ned til Sydeuropa med din bil, så er det vigtigt, at bilen har en velfungerende aircondition. Temperaturen i Syden kan komme ekstremt højt op i de varme sommerperioder, og har du derfor ikke en bil med en velfungerende aircondition, så kan det være ulideligt at sidde i bilen.

Det er en rigtigt god idé at køre bilen forbi en mekaniker, som kan tjekke op på om din aircondition virker. Det kan blive en meget lang ferie, hvis ikke I kan få kold luft ind i bilen.

Har du styr på tagboksen?

Det er ikke alle familier, der til dagligt kører rundt i en stor og høj bil, hvor der er plads til en masse bagage. Derfor finder rigtigt mange familier stor værdi i at eje en tagboks, som i bund og grund fungerer som ekstra opbevaringsplads, når man vælger at tage på ferie med sin bil.

Ejer du ikke en tagboks, så skal du naturligvis ud og erhverve dig en. Er økonomien dog lidt presset som følge af investeringen i drømmeferien, så kan der være idé i at kigge nærmere på biludstyr på afbetaling. På den måde skal du ikke lægge det fulde beløb med det samme, hvilket kan gøre det lidt mere håndgribeligt at købe nyt biludstyr.

Er der underholdning til de mindste?

Skal du afsted med børn i bilen, så er det vigtigt, at du allerede nu begynder at tænke over, hvad børnene skal underholdes med. Det er ekstremt populært at købe nogle små skærme, som man kan hænge op i bilen, så børnene kan se nogle film eller serier. Det er endvidere blevet populært at købe små tablets, som også kan bruges til at spille spil på.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her