Flybilletter til Gran Canaria

Det er mange afgange til Gran Canaria fra Danmark, så det er yderst nemt bestille fly til Gran Canaria. Der findes en del billige direkte flyafgange til Gran Canaria fra Aalborg, Billund og København, der er også nogle billige flybilletter til Gran Canaria, hvis du er villig til at tage en mellemlanding.

Gran Canaria er en af danskernes favorit rejsedestination, og mange tusinde dansker vælger, at besøge øen hver eneste år. En af de ting der gør Gran Canaria til en rejsefavorit og især i vinterperioden, er øens dejlige milde klima, der er nogenlunde konstant året rundt.

Det subtropiske klima, bidrager med varme i vintermånederne, samt at der ikke bliver hedebølge i sommermånederne. Udover det milde klima, så byder Gran Canaria også på flotte sandstrande, samt dejlige omgivelser. Der findes alt fra billige 1-stjernet hoteller til 5-stjernet luksus hoteller, du kan læse mere om hoteller på Gran Canaria her.

Billige flybilletter til Gran Canaria

Du kan finde billige flybilletter til Gran Canaria på denne hjemmeside, ved at gøre brug af Skyscanner’s søgemaskine.

Ved at bruge denne søgemaskine fra Skyscanner søger du blandt forskellige flyselskaber, og søgemaskinen finder de bedste og billigste billetter til Gran Canaria fra den lufthavn du ønsker at rejse fra i Danmark.

Ved at gøre brug af denne søgemaskine fra SUPERSAVER kan du opnå store besparelse på fly til Gran Canaria, og du kan nemt sammenligne flybilletterne med hinanden.

Direkte fly til Gran Canaria – Rejsetid til Gran Canaria

Der findes mange direkte afgange til Gran Canaria fra en af de tre lufthavne: Aalborg, Billund, København.

Når du flyver til Gran Canaria flyver du til en lufthavn få kilometer fra hovedstaden Las Palmas. Rejsetiden til Gran Canaria fra Danmark er på cirka 5 timer uanset, hvilke lufthavn i Danmark du vælger at flyve fra.

Ferie til Gran Canaria
close-link