Billeje Gran Canaria

Med billeje Gran Canaria slipper for en masse ventetid på bussen og de mange andre rejsende gæster, så lej en bil og vælg selv hvordan ferien skal foregå.

Når du skal leje en bil, kan du enten gøre det hjemmefra eller direkte på feriedestinationen, dog er der omkring 30 % at spare på prisen, hvis du vælger at bestille hjemmefra, hvis du allerede er bevidst om hvorvidt du selv vil transportere dig frem til feriestedet.

Billig billeje hjemmefra

Prisen på billeje på Gran Canria er helt fra 50-200 kr. om dagen alt efter hvilken bil du ønsker at leje.

Som udgangspunkt skal du sørge for at læse alle forsikringspapirer igennem, således du er forsikret hvis uheldet skulle være ude.

Når dette er gjort, er det bare at ankomme til lufthavnen, hvor der vil holde en bil, som vil fragte dig frem til biludlejningsfirmaet, og her vil den valgte bil stå klar til afhentning.

Når ferien er forbi, er det dit ansvar at aflevere bilen hvor du hentede den, hvorfra du vil blive kørt til lufthavnen i god tid inden afrejse. 

Nogle gange skal du være opmærksom på hvorledes der forekommer ekstra opkrævningsgebyr hvis du ankommer efter kl. 24.00 – dette bør tjekkes inden afrejse, så du undgår at stå tilbage med en lang næse.

Leje af bil på feriedestinationen

Hvis du først beslutter dig for at leje bil midt på ferien, er det blot at finde det nærmeste biludlejningsfirma, hvor du vil finde en oversigt over priser og udvalgte biler som er til leje. Her er det vigtigt at du tjekker alle forsikringspapirer inden du skriver under.

Som udgangspunkt betaler du for bilen med benzin, hvorefter du skal aflevere bilen fyldt.

Nogle steder betaler du for den benzin som allerede er på bilen, og så kan du bruge løs af det benzin som er på bilen.

Forsikring og ekstraudstyr på bilen

Når du lejer bil er det vigtigt at du vælger den korrekte forsikring til netop den bil du lejer. For at være på den sikre side bør du tilkøbe både kasko- og ansvarsforsikring, så du er fuldstændig sikret hvis uheldet skulle være ude.

Er i mere end en der skal køre bilen, er det ligeledes vigtigt at sørge for, at i alle er dækket under de forsikringsforhold som er tilkøbt. Hvis der kun er en af jer, som står som billist af bilen, kan man tilkøbe en ekstra billist for mellem 20-40 kr.

Nogle selskaber tilbyder fuld forsikring på bilen som en del af udlejningen for bilen, her er det vigtigt at læse reglerne igennem, inden du sætter din underskrift – hvis der skulle være uenigheder mellem dig og det billejeselskab du har benyttet, er det vigtigt at du gemmer de udleverede papirer.

Ønsker du at tilkøbe GPS, barnesæde eller andet er dette også muligt til en forholdsvis billig pris – alt efter hvilket selskab du vælger at benytte.

Ferie til Gran Canaria
close-link