San Agustin

Vi elsker Gran Canaria og guider dig igennem hele øen, så du får den bedste ferie. ☀️

San Agustin attraktiv feriedestination

 San Augustin er en af Gran Canarias ældste feriebyer, og har været et af de mest besøgte feriesteder på øen siden 1960’erne. Byen er kendetegnet som en af øens mindre byer, til daglig har byen omkring 15.000 indbygger, i højsæsonen stiger til helt op omkring 80.000 indbyggere.

Byen ligger i en afstand på 20-30 minutters kørsel fra lufthavnen, og fra byens strandpromenade kan man vandre ind til byerne Playa Del Ingles og Maspalomas.

San Augustin er kendt for dens stille og rolige omgivelser, hvor du kan nyde din ferie uden alt for megen støj og larm.

Byen er attraktiv på grund af dens lækre hoteller, som ligger i gåafstand til både by og strand.

Strande

 Byen har to attraktive strande, Playa de San Augustin og Playa de las Burras. Begge strande har finkornet sand og lavasand. Vandet på stranden er til dels lavvandet, dog kan det ske at der forekommer store bølger som kan skabe understrømme i vandet.

Begge strande tilbyder en del vandsportsaktiviteter såsom windsurfing og dykning. Stranden har som mange andre en strandpromenade, hvor man kan vandre til byerne Playa Del Ingles og Maspalomas.

Restauranter og shopping

 Mange af byens restauranter finder man i shoppingcenteret, dog vil man kunne finde enkelte restauranter i gaderne.

Der er et vælg af spisemuligheder, og flere steder vil du kunne købe lækre tapasmenuer, hvor du kan nyde nogle af øens specialiteter, såsom de Gran Canariaske kartofler med mojo sovs, Gambas Al Ajilo, som er rejer i olie og en masse andet.

Nattelivet i San Augustin er pænt stille, men ønsker man større diskoteker og barer med højt musik og lækre drinks er det nemt og i kort afstand at tage en taxa til den atttraktive by Playa Del Ingles.

Aktiviteter og underholdning

 Et af byens attraktive aktiviteter er det internationale casino, som ligger på det femstjernede hotel Melia Tamarindos, hvor du kan spille og gamble, og er du heldig, vinde en masse penge.

Byen tilbyder nogle enkelte diskoteker og barer, hvor du kan bestille drinks og høre god musik.

Det kan være en god ide at undersøge nogle af hotellerne i San Augustin, for at opsøge noget underholdning om aftenen – især de lidt store hoteller tilbyder shows om aftenen.

Ferie til Gran Canaria
close-link