Arguineguin

Vi elsker Gran Canaria og guider dig igennem hele øen, så du får den bedste ferie. ☀️

Arguineguin gammel fiskerby

Arguineguin ligger på sydkysten af Gran Canaria. Byen er en gammel fisker by, hvor der stadig er gang i fiskerriet, dog er byen med tiden blevet mere turistpræget.

Byen opstod før Gran Canaria blev præget af turisme.

I byen kan du risikere at flere af den ældre befolkning stadig ikke taler Engelsk, så hvis du kan lidt Spansk, er det en fremragende mulighed for at øve sig på lidt Spansk.

Hver tirsdag er der marked, hvor der kan købes souvenir, tøj og en masse lækker spansk frugt.

Hvis du vil opleve ægte kanarisk stemning, er Arguineguin lige stedet for dig.

Strande i Arguineguin

Den bedste strand i Arguineguin og muligvis den bedste strand på hele Gran Canaria er Patalavaca stranden der findes på det store og flotte Anfi del Mar området.

Mange tror at denne strand kun er til folk der bor på Anfi del Mar, men dette er ikke tilfældet. Patalavaca stranden er en kunstig anlagt strand, og der findes et hav af restauranter, barer og butikker ved stranden.

Der findes også andre strande der ligger mere centralt i Arguineguin, men de fleste er med sort sand. Generelt er turister ikke de største fan af, strande med mørkt sand. Men de lokale elsker det!

Stranden på Anfi del Mar
Arguineguin restauranter

Restauranter i Arguineguin

Der findes mange restauranter i Arguineguin, både ved havnen og inde i selve byen.

Ved havnen servere de selvfølgelig en del fisk, men som de fleste andre feriebyer, servere de fleste restauranter et bredt udvalg af forskellige retter efter en enhver smag.

Der findes også en del restauranter, cafeer og barer i Ancore og La Marea centerne, hvor du også kan finde noget lige efter din smag!

Shopping center i Arguineguin

Der er to store centre i Arguineguin, Det ældste er Ancora Centeret, som breder sig på flere etager, og består af en masse små butikker. Det andet center hedder La Marea shopping center, som er det nye skud på stammen.

Inde i centeret ligger der et supermarked, som er ejet af den berømte spanske stormagasin gruppe, El Corte Inglés. I La Marea shopping centeret er der et stort udvalg af Spansk mærketøj.

La Marea Arguineguin

Transport fra Lufthavn til Arguineguin

Har du ikke bestilt direkte transport til dit hotel eller lejlighed, så er der mulighed for at tage en taxa, det koster ca. 55 euro, svarende til cirka 410 danske kroner. Derudover er der mulighed for at tage en bus, hvis du ønsker et lidt billigere alternativ.

Hvis du vælger, at tage en lokal bus til Arguineguin koster det 7,20 euro, svarende til cirka 53 danske kroner. Hvis du kører direkte til Arguineguin fra lufthavnen, så er der omkring 25 kilometer, hvilke cirka tager 22 minutter i bil og 1 time i bus.

Hvis du gerne vil besøge en af de andre byer på øen, er det billigste alternativ at tage en af øens mange busser, som kan transportere til netop den by du ønsker.

Ønsker du at tage en taxa rundt i Arguineguin, så er priserne på taxa overkommelige!

Ferie til Gran Canaria
close-link