Tips til din bedste tur til Gran Canaria

Der er ingen tvivl om, at Gran Canaria har været et af danskernes yndlingsferiesteder i mange år nu. Her kan man få varme, sol og en masse oplevelser for hele familien, vennegruppen, den solorejsende eller parret, der trænger til at komme væk fra hverdagen. Vejret er mildt året rundt, da øen har et subtropisk klima. Kun fantasien sætter grænser på Gran Canaria, og for at du kan nyde din ferie fuldt ud, har vi samlet tips og råd til, hvordan du får mest muligt ud af din ferie på den smukke, kanariske ø i Atlanterhavet.

Husk afslapningen

Der er intet som en god lur i solen, mens man slikker sol og indtager en masse D-vitamin. I den ellers stressende hverdag, hvor det handler om at gøre mest muligt på kortest tid, er det vigtigt, at du på din ferie kan få lov til at koble fuldstændigt af. Nyd en god bog på Playa del Ingles eller Puerto Rico, hvor du finder en masse solsenge, parasoller og krystalblåt hav.

Det er også vigtigt, at man oplever, så meget man kan, men i sådan et omfang, at ferien ikke kommer til at føles som endnu en opgave ligesom derhjemme. Skriv eventuelt ned i forvejen, hvad der vigtigst at få set, på den tid du er der. Men husk at sætte realistiske mål. Skriv hellere lidt mindre ned, end hvad du egentlig kunne tænke dig at se. Så er der plads til spontanitet, uden at du skal få skyldfølelse over ikke at se netop den kirke, som du ellers havde sat næsen op efter. Og skulle der blive mere tid, er det jo bare om at høre lokalbefolkningen om, hvor man finder de bedste oplevelser.

Fest til den lyse morgen

Der er ingen tvivl om, at der på Gran Canaria er mulighed for at give den gas til den lyse morgen. Langs mange af øens smukke strande finder du natklubber og barer med den bedste kundeservice. Du kan også bare nyde en cocktail eller en øl, hvis man er til en mere afslappet aften. Uanset hvad, er vi sikre på, at man nok skal få en festlig og hyggelig aften på Gran Canaria

Husk en god forsikring

Når man skal ud at rejse, er det meningen, at man fralægger sig alle de sure pligter derhjemme og får en tid i sin egen boble bestående af sol og sjov. Derfor er der desværre mange, der glemmer at have en god årsrejseforsikring, som dækker deres behov. Den kan være forældet, eller så passer den ikke til den tur, man har planlagt. Her kan du læse meget mere om, hvilken forsikring du burde anskaffe dig. Og selvom det er en sur pligt, er det faktisk det vigtigste, du kan have med på din ferie. Skulle der ske dig og/eller din familie noget, vil man kun ende med at ærgre sig, hvis man ikke har dækket sig ordentligt ind.

Ferie i sportens tegn

På Gran Canaria kan man dyrke alverdens sportsgrene. Du kan cykle i smuk natur, vandre i høje bjerge, spille golf og som noget helt specielt, kan du prøve kræfter med surfing. Der er ikke mange steder i verden, hvor man kan få lov til at afprøve netop surfing, så du bør helt sikkert give det et skud, når du har chancen. Hvem ved, om du får den igen? Her er også naturparker, som du kan udforske, og vi garanterer, at de vil blæse dig omkuld med deres skønhed. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at du ikke kommer til at kede dig. Her er alle muligheder for at få en fantastisk ferie fyldt med aktiviteter.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her