Tag en sviptur til Gran Canaria for at koble af fra en travl hverdag

andersv3

20 december 2019

Ingen kommentarer

Artiklen er lavet og betalt af hjemmesiden der linkes til.

 

Tag en sviptur til Gran Canaria for at koble af fra en travl hverdag

Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra, og overvejer du en sviptur til fantastiske Gran Canaria, så findes der flere muligheder for, at komme afsted uden det koster en formue.

 

Den mest brugte mulighed til at komme på en lille sviptur til Gran Canaria er at finde en afbudsrejse nogle dage før afrejsetidspunktet.

 

Hvis du finder din sviptur til Gran Canaria på denne måde, kan du tit opleve en stor rabat på rejsen.

 

Du kan finde afbudsrejser til Gran Canaria på kun 5 dage, hvilke svare til en forlænget weekend, og er en perfekt længde til en sviptur.

 

Når du har bestilt en sviptur til Gran Canaria, er der blot tilbage at pakke kufferten og komme afsted ned i varmen.

 

Flyvetiden til Gran Canaria er kun på 5 timer, hvilke gør destinationen ideel til en sviptur, med vennerne, familien eller kæresten.

 

 

Gran Canaria som rejsemål

Gran Canaria er en af danskernes rejsefavorit, og flere tusinde danskere rejser til den fantastiske ferie ø hvert eneste år.

 

En af grundende til at Gran Canaria og de andre kanariske øer er blevet så populære, er at øerne, har en konstant varme året rundt, i forhold til andre rejsedestinationer der kun er varme om sommeren.

 

Den konstante varme året rundt på Gran Canaria skyldes et subtropisk klima, hvilke gør at der stort set altid er en konstant varme på omkring 20-27 grader året rundt.

 

På Gran Canaria er der mange gode feriebyer, hvor bl.a. Arguineguin, Puerto Rico, Maspalomas, Playa del Ingles skal nævnes, da de er de mest populære feriebyer på Gran Canaria. Befolkningen på Gran Canaria er meget venlige, og hjælper gerne, hvis du har brug for hjælp.

 

Maden på Gran Canaria er også god, og de laver en suveræn spansk tapas, som skal opleves hvis man besøger Gran Canaria.

 

 

Er Gran Canaria for langt væk?

Synes du at Gran Canaria er for langt væk til en sviptur? Så findes der heldigvis også en masse gode alternativer her i Danmark.

 

Der findes mange skønne wellness hoteller langs kysterne i Danmark, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde hinanden.

 

Du kan få et overblik over hoteller tæt på vandet i Danmark her.

 

Ved at tage en sviptur på et hotel her i Danmark spare du som regel en del rejsetid og penge.

 

Mange danskere foretrækker et wellness ophold i Danmark til at koble af fra hverdagen fremfor en afbudsrejse til Gran Canaria, da det er væsentlig nemmere.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her