Sørg for rigeligt med lommepenge

Du og familien skal på ferie. Når I skal det, så skal I selvfølgelig ud at opleve ting, smage på den lokale kost og se de smukke syn i området. Men der er et problem, som ofte opstår for mange danskere – man har ikke tænkt over lommepengene.

Så står I på hotellet og skal tælle mønter hver morgen. Det er jo ikke rigtig feriestemning, vel? Derfor skal I selvfølgelig for at have rigeligt med lommepenge med. Så bliver rejsen nemlig lidt sjovere!

Hvor skal I være henne?

Rejser kommer til at koste meget forskelligt alt efter, hvor I skal hen. Derfor er det vigtigt at tænke over destinationen, og hvor dyr den bliver, når I skal finde en passende mængde lommepenge.

En tur til Australien vil nemlig være meget dyrere end en tur til Thailand. Tager I ikke højde for dette, så er der nemlig en chance for, at budgettet løber løbsk. Det kan mange af os klare, men har I ikke afsat nok lommepenge, så kan det være, at børnene får sure miner, eller at I må tage aftensmaden på tankstationen.

Kig derfor på priser i landet, før i overhovedet lander. Selvom hotel og fly er klaret, så kommer restauranter, tøjbutikker og sightseeing til at have markant forskellige priser. Undgå derfor chok ved at forberede jer hjemmefra.

Lidt ekstra lommepenge giver frihed ude i verdenen

Det er de færreste af os, som kan rejse flere gange om året. Derfor er der ikke mange af os, som kommer meget ud i de fire verdenshjørner. Derfor er det en oplevelse – og det skal det da forblive.

Derfor skal du altså sørge for rigeligt med lommepenge, så det hele kan forblive en oplevelse. Når I skal til Gran Canaria, så er det altså vigtigt, at I har muligheden for at opleve alle indtryk. Det betyder, at der skal være til både mad, souvenirs og guidede ture.

For hvad er chancen for, at I kommer igen? For mange danskere skal vi nå at suge hele oplevelsen til os på en kort periode. For hvad er chancen for, at I kommer til at opleve helt rigtig mad fra en anden kultur, når I kommer hjem til Danmark?

Lån til de gode stunder i udlandet

En nem måde at få de ekstra lommepenge på er at låne dem. Du kan eksempelvis få et lån trods RKI, hvis det er nødvendigt. Det kan altså være med til at gøre den store rejse med familien lidt mere festlig.

Her skal du selvfølgelig passe på – lad være med at låne kæmpe summer, som aldrig skal bruges. Tænk igen på, hvad I har, og hvad I kan opnå med de penge. Så lad lånet være de sidste ekstra lommepenge.

På sider som dit-kviklaan.dk kan du danne dig et overblik over dine muligheder her. Så kan du blive klog på de muligheder som du har, hvis du skal have et kviklån til udenlandsrejsen!

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her