Rejser til hele verden frarådes, men du kan stadig lære at surfe

andersv3

22 januar 2021

Ingen kommentarer

Rejser til hele verden frarådes, men du kan stadig lære at surfe

Er man rejselysten, så har COVID-19 nedlukningen sandsynligvis ramt endnu hårdere, end den ellers ville. Hele verden er mere eller mindre lukket ned, og det bliver på det kraftigste anbefalet, at man holder sig hjemme for ikke at sprede smitten på tværs af landegrænserne.

For alle de mange mennesker, der havde planlagt store og små rejser, er det ikke ligefrem opmuntrende nyheder. Men måske vi alligevel kan komme med et plaster på såret. For hvis en af dine helt store drømme var at komme ud i den store vide verden og lære at surfe, så er muligheden ikke helt forsvundet.


Tag på surfskole i Danmark

Vi er jo faktisk i den heldige situation i Danmark, at vi har ganske udmærkede forhold til at lære at surfe. Vi har rigeligt med vand og en fornuftig størrelse bølger – med andre ord de perfekte forhold for begyndere, der gerne vil i gang med at ride på bølgerne.

Så hvis du er hooked på at lære at surfe, så kan vi kun anbefale, at du undersøger muligheden for at tage på Viking Adventures Surfskole Klitmøller. De har kurser for både nybegyndere og for øvede, og der er altså rigeligt at lære for alle.

Og så er der jo det faktum, at Klitmøller er et fuldstændig fantastisk område at opholde sig i et par dage henover en god, varm sommer. Det er næsten et perfekt alternativ til at tage ud at rejse – i hvert fald, når man ikke har så mange andre muligheder.


Derfor kan det være en god idé at lære surfing hjemmefra

Selv når verden åbner op igen, kan det være en udmærket idé at lære at surfe hjemmefra. Både fordi forholdene herhjemme ofte er mere tilgivelige, og fordi instruktionerne naturligvis foregår på dansk. Det kan gøre det nemmere at lære at surfe.

Når man så har lært at ride på bølgerne med et bræt under fødderne, så kan man roligt tage ud i verden, og ikke spilde tid på at lære at surfe, men i stedet kaste sig ud i det veltempererede vand og de gode bølger. Med andre ord har man bedre tid til at nyde ferien og surfe, i stedet for at bekymre sig om, hvorvidt man nu kan lære det eller ej.

Og når nu der alligevel ikke er mulighed for at rejse ud i verden, så kan man lige så godt forberede sig på fremtiden – en fremtid, der helt sikkert vil komme til at byde på mange dejlige rejser.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her