Lej en bil på Gran Canaria

Vil du gerne leje en bil på Gran Canaria, så findes der rig mulighed for det både hjemmefra og på destinationen. Lige fra når du stiger ud af flyet i lufthavnen, så er der fyldt med virksomheder der tilbyder biludlejning i lufthavnen, hvor de fleste af de anerkendte biludlejningsvirksomheder er repræsenteret, du finder bl.a. Sixt, Budget, AVIS, mv. Billeje på Gran Canaria er oftest populært, da det er smuk ø, og en bil giver mulighed for at udforske den flotte ø. Typisk kan det også lade sig gøre at leje en bil på Gran Canaria til en fornuftig pris.

Bestil via vores søgemaskine og spar penge

På Grancanariaguide.dk har vi et samarbejde med den kendte biludlejningsportal Carrentals, hvilke giver os mulighed for at tilbyde utrolige attraktive biludlejning på Gran Canaria. Ved at bruge vores søgemaskine søger du efter biludlejning fra de fleste biludlejningsvirksomheder, og du er dermed sikker på at få den bedste pris på den bil du ønsker at leje. Du kan finde biludlejnings søgemaskinen her.

Skal du bestille hjemmefra eller på destinationen?

Der er vidt forskelligt om folk bestiller udlejningsbilen hjemmefra eller på destinationen, men det er typisk billigere at bestille bilen hjemmefra inden du rejser på ferie. Mange foretrækker at leje bilen på destinationen, fordi det giver en form fleksibilitet. Det kan f.eks. være der er dårligt vejr en dag, og så er der nogle der vælger at leje en bil, da vejret måske ikke er til solbadning. Hvis du kommer i højsæsonen, så kan du måske være så uheldig at der ikke er flere udlejningsbiler tilbage ved de fleste biludlejningsselskaber. Og derved kan du risikere at din udflugt i bil går i vasken. Så hvis du har bestemt hjemmefra, at du skal ud at køre på din ferie, så bestilt en bil hjemmefra.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med goleaseit.dk

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her