Kom i form til din ferie med løbetræning

andersv3

07 marts 2021

Ingen kommentarer

Kom i form til din ferie med løbetræning

Kom i form til din ferie med løbetræning

Mange der har bestilt ferie, ønsker at tabe lidt kilo på kroppen inden, de hopper i badedragten eller badebukserne.

Til at tabe sig er cardio en rigtig god måde at gøre det på, og mange vælger specifikt løbetræning til at få smidt et par kilo.

Der er flere forskellige metoder du kan tabe dig på når du løber, i denne artikel vil vi komme med vores tre bedste råd til løbetræning der øger forbrænding.

1. Interval træning – Øger forbrænding i flere timer efter

Intervaltræning er super godt til, at tabe fedt og komme i form, og så er denne træningsform super effektiv, og kræver ikke over 30 minutters træning.

Måden du laver intervaltræning er ved, at lave mellem 8-12 sprint af 30-60 sekunder, alt efter hvor god form du er i.

Intervaltræning er hårdt og intenst, og hvis du ikke er i den bedste form, så kan det være en god ide, at starte forsigtigt ud, og gradvis skrue op for sprints og længden af intervallerne.

2. Brug vægtvest til din træning

En vægtvest er et super godt træningsredskab, der er begyndt at blive meget populært.

De ofte anskaffes for 500-2.000 kr. alt afhængig af hvor tung vægtvesten skal være, da det er vægtlodderne der reelt koster penge i en vægtvest.

Konceptet går alt i sin enkelthed ud på, at du tilføjer ekstra kilo til din krop, og på den måde vil din krop blive mere belastet under træningen, hvilket resultere i at kroppen forbrænder flere kalorier på den samme tid.

3. Brug et pulsur og hold dig i ”fedtforbrændingszonen”

En anden populær træningsform er pulstræning når du skal tabe dig, der er nemlig en magisk ”fedtforbrændingszone”, hvor kroppen forbrænder mere fedt, og den zone er svært, at finde uden et pulsur.

Denne træningsmetode tager dog lidt længere tid end de to andre, men den er yderst effektiv, og du vil opleve at dine kilo rasler af din krop.

Denne træningsform kræver ikke, at du er i god træning, da tempoet er meget langsomt, hvilket gør denne træningsform yderst velegnet til folk der ikke er i form.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her