Husk dette, inden du rejser til Gran Canaria

andersv3

22 november 2019

Ingen kommentarer

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Husk dette, inden du rejser til Gran Canaria

Står Cran Canaria på menuen til sommer? Eller måske en efterårsudflugt med plads til forkælelse og afslapning? I denne artikel har vi samlet et par lavpraktiske råd til dig, du bør have styr på, inden du sætter kursen mod de varmere himmelstrøg.

Tjek din rejseforsikring igennem

Forsikringer er noget, de færreste tænker på i hverdagen. Og heldigvis da. For i realiteten håber vi vel alle, at vi aldrig kommer til at få brug for vores forsikring. Ikke desto mindre er det en stor tryghed at vide, at du i hvert fald ikke er i yderligere knibe, hvis du skulle komme galt af sted. Nogle af de ting, du bør tjekke eller vende med din forsikring er den konkrete dækning det sted, du skal hen, men også om du er dækket ifm. fx sport, og vilkårene for hjemtransport mv.

Slip for at komme hjem til et gennemrodet hjem

Dit hjem er bare mere udsat for indbrud, når du ikke er hjemme. Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at forebygge hjemmebesøg fra folk med lange fingre. Alt fra nabohjælp til overvågning har i et eller andet omfang en effekt, og du kan komme langt med relativt små tiltag, der kan betyde, at tyven fravælger lige netop din bolig.

Undgå at betale i dyre domme for varme og vand

Når du alligevel ikke er hjemme, er det dumt at fyre for fuglene, eller at forbruge vand, varme eller el uden formål. Der er en række ting, der kan sikre, at dit forbrug er minimalt, når du er på ferie. Det kan være alt fra en termostat på radiatoren til automatisk regulering af dine el-komponenter og belysning på ejendommen.

 

En af de mest oplagte investeringer er en varmepumpe, der kan sikre dig:

  • En klimavenlig varmeløsning med lav udledning af CO2
  • En stor økonomisk besparelse sammenlignet med fx olie- og gasfyr
  • Vedvarende energi til hjemmet
  • En varmepumpe er nem at betjene og driftssikker
  • En luft-til-luft-varmepumpe kan også nedkøle huset om sommeren og giver godt indeklima
  • En luft-til-vand-varmepumpe kan fuldt ud erstatte dit gamle fyr.

 

En varmepumpe koster naturligvis en sum penge at investere i, men man siger som hovedregel, at pumpen vil være tjent ind i besparelser på regningen allerede efter 5-10 år afhængig af størrelsen på dit hjem, typen af varmepumpe og dit generelle forbrug. Allerede med det samme efter installation af varmepumpen vil du dog kunne se en væsentlig reduktion i din el- og varmeregning, og de penge du sparer, kan du passende spare sammen til en dejlig ferie til Gran Canaria.

 

Er du i tvivl om, hvilken type varmepumpe du skal vælge, så kan du finde mere information hos Kinnan.dk, en varmepumpegrossist med 11 års ekspertise i varmepumper. Her vil du helt sikkert kunne få svar på alle dine varmepumpe-spørgsmål.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her