Hotel i Puerto Rico – BOOK ET GODT & BILLIGT HOTEL

Det kan være svært og overskueligt at finde et hotel i Puerto Rico, derfor har vi fundet 3 forskellige hoteller i forskellige prisleje. Et billigt, et i mellem klassen og et i den dyre ende af skalaen.

Vil du selv kigge på hoteller hos Bravo Tours, hvor du kan se aktuelle priser, skal du klikke her!

Ønsker du kun at booke et hotel, kan du gå direkte til oversigten, hvor du kan se aktuelle priser ved at klikke her!

Gloria Palace Amadores – Højt prisleje

Gloria palace amadoresGloria Palace Amadores er et enormt luksuriøst hotel med 4 + stjerner, og har måske byens bedste udsigt ud over det flotte hav. Der er mulighed for, at købe alt inklusiv på dette hotel. Deres alt inklusiv er på højt niveau, deres mad buffet er enormt lækker og der er et bredt udvalg, så der er noget for en hver smag. Hotellet er beliggende i gå afstand til centrum, og den kunstige Amadores strand. Gloria Palaca Amadores har en stor welness afdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en omgang massage, eller en tur i saltvandsbadene.

Ønsker du, at bo en uge på dette luksuriøse hotel, koster det omkring 7000-8000 kr. hvis du bestiller uden for skolernes ferie. Hvis du vil rejse i skoleferierne, må du tillægge et beløb mellem 2000-3000 kr.

Charterrejse til Gloria Palace Amadores her!

 

Marina Suites – Middel prisleje

Gran Canaria marinaMarina Suites er et 4+ stjernet hotel, der har den mest fantastiske udsigt ud over Atlanterhavet fra poolområdet. Hotellet har 214 moderne værelser med havudsigt, opvarmet pool, en lækker solterrasse med direkte udsigt ud over Atlanterhavet. Hotellet ligger omkring 1,5 km fra Puerto Rico centrum, men tæt beliggende på havn, og supermarkeder. Det er muligt, at tilkøbe morgenmad og halvpension på hotellet

Ønsker du, bo på dette hotel med det flotteste udsigt ud over Atlanterhavet, koster det 6000-7000 kr, og ønsker du at bo der i skolernes sommerferie koster det selvfølgelig mere.

Charterrejse til Marina Suites her!

 

Castillo del Sol – Lavt prisleje

Castillo del SolCastillo del Sol er beliggende tæt på centrum og stranden, der er kun et par hundrede meter til centrum, og en kortere gå tur til stranden i Puerto Rico. Hotellet har udsigt ud over hele dalen og det populære Puerto Rico center. Hotellet har pool med udsigt ud over dalen, der er også separat børnepool og mulighed for, at slappe af på liggestole. I pool område er der også en bar, hvor det er muligt, at købe drikkevarer. Hotellet er et 2 stjernet hotel, og der er mulighed for, at tilkøbe morgenmad.

Ønsker du, at bo på dette godt beliggende hotel, koster det omkring 4000-6000 kr. og du ønsker, at rejse i skoleferierne skal man regne med, at hotellet koster lidt mere.

Charterrejse til Castillo del Sol her!

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her