Hold dig aktiv på ferien

Hold dig aktiv på ferien

Lever du aktivt? Spiser du sundt? Og er gode, sunde træningsrutiner en fast del af din hverdag? Er dette tilfældet, ville det være synd og skam at sætte den gode form over styr, mens du er på ferie. Det behøver ikke kræve ret meget at få lidt træning ind i ferien, og det behøver på ingen måde være kedeligt.

Vi har taget et nærmere kig på på Gran Canaria som feriedestination og har fundet helt konkrete aktiviteter, du kan prioritere, samt steder, du kan tage hen. Kan du lokke familien eller vennerne med, lægger I garanteret slet ikke mærke til, at I bevæger jer og får motion. Måske lægger I først mærke til det om aftenen, når I er trætte i kroppen og har ømme muskler.

Gran Canaria er én af de helt oplagte feriedestinationer, som fungerer godt hele året rundt. Vejret er godt, og flyveturen er meget overskuelig. Og selvfølgelig er der mange sjove ting, man kan give sig til, hvis man ikke vil tilbringe hele ferien ved poolen.

I vandet

På grund af det gode vejr på Gran Canaria er det helt oplagt at bruge noget af ferietiden i vandet. Vandaktiviteter giver helt naturligt træning, og det er en skånsom en af slagsen for muskler og led, som de færreste får trænet ret meget i hverdagen. En måde, hvorpå du kan holde dig aktiv på Gran Canaria, er derfor at tage i vandland; enten i Palmitos Park eller i Aqualand – begge dele lokaliseret i Maspalomas. Spil volley i vandet, svøm baner, øv dig i at dykke, svøm om kap, træn dine udspring fra vipperne og meget mere. Der er mange forskellige ting at tage sig til, og én ting er sikkert: Man kan ikke sidde stille i et vandland.

Er du mere til vandoplevelser i naturlige omgivelser, er en snorkeltur i Los Cancajos måske noget for dig. Du kommer på en arrangeret tur, så du får lov at snorkle på de bedste steder. Guiden kan sikkert fortælle dig meget om de fisk og koraller, du kan se under vandet.

 

På landet

Er du mere til at befinde dig på landjorden, er der heldigvis også rigtig mange landaktiviteter på Gran Canaria. Alt afhængig af hvad du foretrækker, er vi sikre på, du finder noget efter din smag på øen.

Byen Las Palmas er eksempelvis kendt for sine mange seværdigheder, og tager du gode gåsko på, kan du sagtens vandre rundt en hel dag og se seværdigheder såsom Museo Canario og Catedral de Santa Ana.

Foretrækker du at cykle, er du kommet til det rette sted. Der er rigtig mange smukke cykelruter på Gran Canaria, og særligt dén, som starter og slutter i Mogán, er populær, hvilket man godt kan forstå. Naturen er særlig smuk på denne side af øen, og det er let at leje gode cykler til turen.

 

Husk benzinen

En aktiv krop kræver benzin, og på ferien er det ikke altid, man husker de gode madvaner, man praktiserede derhjemme inden ferien. Derfor kan det være en god idé at tage kosttilskud som eksempelvis fiskeolie, så din krop stadig får, hvad den skal have. Der er mange forskellige slags fiskeolier – både her og her er f.eks. gode steder at starte din søgning efter netop den olie, der passer bedst til dig.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her