Golfrejser Gran Canaria

Golfbanerne på Gran Canaria regnes med, at være nogle af de bedste i hele Spanien. På Gran Canaria er der beliggende 7 store golfbaner. Da Gran Canaria ikke er særlig stor, er det nemt og hurtigt, at udforske de forskellige baner på øen. Mange vælger Gran Canaria til deres golfdestination på grund af det milde klima, og deres flotte hoteller og resorter. Nedenstående er der en kort beskrivelse af de 5 mest populære golfbaner på Gran Canaria.

Anfi Tauro Golf

Anfi Taoro Golf er blevet designet af Von Hagge, Smelek og Baril der tilsammen har designet over 400 golfbaner. Anfi Tauro Golf har 18 huller i bedste Arizona stil, og strækker sig over 650.000 m2. Hullerne er omgivet af flotte bjerge, palmetræer, søer og vandfald, der giver hvert eneste hul en unik oplevelse.

Læs mere om Anfi Tauro Golf her.

Salobre Golf New Course

Salobre Golf New Course er en nyere golfbane, der er blevet designet af Ron Kirby. Salobre Golf New Course har 18 fine huller, men sværhedsgraden på denne bane er høj. Hullerne er omgivet flotte og barske vulkanske bjerge.

Læs mere om Salobre Golf New Course her.

Salobre Golf Old Course

Salobre Golf Old Course er den ældste af golfbanerne ved Salobre golf resort, banen er en den letteste af de 2 Salobre golfbaner. Banen er stadig udfordrende da, højde forskellen på golfbanen variere meget. Banen er blevet designet af Roland Favré. Banen har 18 huller der er omgivet af vulkanske bjerge.

Læs mere om Salobre Golf Old Course her.

Lopesan Meloneras Golf

Lopesan Meloneras Golf er designet af Ron Kirby og er beliggende i Meloneras den sydlige del af Gran Canaria. Der er 9 huller med fantastisk havudsigt, og 9 huller med flotte bjerge. De første huller er relative nemme, og bliver efterfølgende sværere og mere udfordrende fra hul til hul.

Læs mere om Lopesan Meloneras Golf her.

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf er beliggende i Maspalomas i flotte omgivelse omringet af Dunas de Maspalomas, som er et fredet området, som er en mini ørken. Der er også en flot havudsigt, fra golfbanen, der kan give en dejlig luftig brise. Golfbanen har 18 huller og er blevet designet af Mackenzie Ross.

Læs mere om Maspalomas Golf her.

Gode råd til golfrejse

Det kan være en god ide, at leje en bil, så i kan udforske flere end en golfbane på golfrejsen. Vi har her på siden en billeje sammenligner i frit kan bruge til, at finde den billigste billeje. Den sammenligner billeje firmaer, så som AVIS, Europa Car, Hertz og så videre. Du kan lave din billeje her.

Der er også en rejsetjeneste, hvor man kan indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på ens rejse. Du kan indhente tilbud på golfrejse her.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her