Gode råd til din ferie på Gran Canaria

Gode råd til din ferie på Gran Canaria

Skal du til Gran Canaria med dine venner? Så har du en masse fede oplevelser at se frem til! Gran Canaria er et skønt feriested, hvor der hvert år kommer en masse turister for at nyde sommeren i de smukke og lækre omgivelser. Der er dog flere praktiske ting, du bør overveje, inden I skal afsted, så I kan få den helt perfekte tur til Gran Canaria. Du vil blive præsenteret for nogle gode råd til jeres ferie på Gran Canaria.

Leje af minibus

Gran Canaria er et skønt sted, men det kan også være lidt besværligt at komme rundt på den dejlige ferieø. Hvis I er afsted flere personer, så kan det være en rigtig god idé at undersøge leje af minibus, da det kan være den nemmeste måde at komme rundt. Leje af minibus er blevet en rigtig populær løsning i udlandet, men også herhjemme i Danmark. Leje af minibus kan gøres til fair priser, og så er leje af minibus perfekt til, hvis I er god håndfuld venner på tur. Her kan I vælge mellem at leje en minibus med chauffør eller uden chauffør, alt efter hvor meget I gerne selv vil lave. Hvis I ønsker at læse mere omkring leje af minibus, så kan I med fordel klikke jer ind her https://www.3bustilbud.dk/lej-en-bus/minibus/.

Planlæg i god tid

Det kan være en rigtig god idé at planlægge jeres tur til Gran Canaria i god tid. Jo før I planlægger turen, jo før kan I bestille de forskellige vigtige ting. Dette kan eksempelvis være leje af minibus, flybilletter og hotelværelser. I rejsebranchen handler det ofte om udbud og efterspørgsel, når det kommer til priserne. Derfor vil de typisk være ekstra høje, når vi nærmer os ferieperioderne. Hvis i planlægger at tage afsted i en af ferieperioderne, så er det ekstra vigtigt, at I er hurtigt ude med planlægningen.

Hvad skal I se?

Med planlægning følger også en planlægning over, hvad I skal opleve på jeres ferie. Er det bare en klassisk badeferie? Eller vil I faktisk opleve nogle af Gran Canarias seværdigheder? Det kan være en rigtig god idé at planlægge dette hjemmefra, så I ikke skal bruge unødvendigt meget tid på det, når I ankommer til Gran Canaria. Øen har også rigtig mange muligheder for, at I kan være aktive på ferien. Det kan hurtigt blive for meget bare at flade ud ved stranden eller poolen, og her er Gran Canaria faktisk utroligt stærk, når det kommer til aktiviteter.

Der er gode muligheder for at leje cykler, så I kan cykle rundt og se øens mange flotte sider. Ellers er der gode muligheder for at spille golf, hvis I gerne vil lave noget, der ikke er så fysisk aktivt, men hvor I stadig er ude at røre jer. Der er også gode muligheder for at gå til danseunderholdning eller tage i en af øens utroligt populære naturparker. Du kommer uden tvivl ikke til at kede dig, når du er på Gran Canaria.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her