Går turen til Gran Canaria? Læs med her, og få tips til påklædningen

Går turen til Gran Canaria? Læs med her, og få tips til påklædningen

Sommeren er over os, og måske har du og familien allerede bestilt jeres feriebilletter til den skønne spanske ø Gran Canaria. Til trods for at øen er en del af Spanien, ligger den alligevel placeret som en del af Afrika i Det Kanariske Øhav i Atlanterhavet, hvilket betyder, at du og hele familien kan se frem til høj sol, turkisblåt vand og alt andet godt fra ferieøen. Udover det fantastiske vand, der er særdeles tiltalende, har Gran Canaria også utrolig meget andet at byde på, og der venter jer et hav af spændende muligheder i form af dagsture, som med sikkerhed vil blive uforglemmelige.
Kort sagt bliver en tur til Gran Canaria en afslappende tur, men hvor der stadig skal være plads til fine restaurantbesøg, vandreture og meget andet, hvilket hurtigt kan føre til en tøjkrise, da det jo ikke er muligt at tage hele skabet med. Netop derfor kommer der her nogle simple råd til tøj, du kan medbringe, og som faktisk kan gå til de fleste anledninger.

De fashionable sneakers

Det går ikke, at du medbringer de fine laksko, så lad dem blive hjemme. Det kommer til at blive alt for varmt, de er malplaceret, og så har de slet ikke den nødvendige støtte til dine fødder, som du skal bruge, hvis en af dagene står på en vandretur til eksempelvis Roque Nublo. Her skal du have en god komfort og en sål, der passer godt på dig, da ikke alle stier er helt jævne. Dog kan det hurtigt lyde som om, at du så skal have mange sko med, hvis du skal have klipklapper, sandaler, vandresko, sko til byen osv. Du kan nok ikke undvære dine klipklapper, men skoene til byen og til vandreturen kan du skære ned til et enkelt par, hvis du bestiller fra det rigtige brand. ET AL Design er en side, hvor du kan finde nogle eminente sko til netop dette. De har nemlig flere sko i deres kollektion, som omtales som fashionable sneakers, hvilket dækker over sko, der både kan bruges til formelle lejligheder og til hverdagen eller vandreturen, og netop derfor er de perfekte til turen.

Pak de varme trøjer væk – men husk den kortærmede skjorte

Hvis vejret er dårligt på en af jeres feriedage på Gran Canaria, er det med at købe en lottokupon – det sker ikke, hvis der rejses i sommerperioden. Her står solen højt, og det gør den det meste af døgnet, hvor den ellers bager ned. Så glem alt om lange, tykke trøjer, som fylder i kufferten – du får dem aldrig brugt. Brug i stedet noget af pladsen på at pakke nogle kortærmede skjorter ned, så det ikke kun er T-shirts, du har med. Kortærmede skjorter kan findes i mange forskellige materialer, og du kan sagtens finde nogle, der er lavet i løst stof, og som du kan bruge til at gå rundt i, når noget af øen skal udforskes. Kort sagt er skjorten behagelig at have på, da den giver noget luft ved de høje temperaturer, men ligeledes ser den godt ud, og den giver altså din stil et ekstra løft, i forhold til hvis du gik rundt i den løse T-shirt, der reelt dækker det samme behov som skjorten, men med lidt mindre stil. Så pak trøjen væk, og få nogle komfortable skjorter med.

En kasket og solbrillen

Du glemmer helt sikkert ikke solbrillen, når du skal på ferie, og det er også godt, at det ikke sker. På ferieøen Gran Canaria vil der konstant være skarpe stråler, og skal du ikke gå og knibe øjnene sammen en hel dag og dermed få ondt i hovedet, skal du altså have et par med. Som supplement til disse og noget, der tilmed kan hjælpe på dit sommeroutfit, er kasketten. Den kan vendes begge veje, og sommetider er og bliver det bare nødvendigt med skygge i nakken, og her skal den nok løse problemet, ligesom det i længden kan blive træls for øjnene med solbriller, og her er kasketten igen et godt alternativ.

Er du klar på en ferie under varmere himmelstrøg, så husk ovenstående råd i forhold til påklædningen. Det vil give mere plads i kufferten, og det kan tilmed give stilen et nøk opad, ligesom det også bare er nogle praktiske løsninger.

 

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her