Det må du ikke gå glip af på Gran Canaria

Hvis du har bestilt din næste rejse til Gran Canaria, er der attraktioner, som du skal se. Gran Canaria er og bliver en ø med mange strande, som mange turister besøger årligt. Og øen har masser af muligheder for at slikke sol, bade og drikke lækre sangriaer.

Men Gran Canaria er meget mere end blot en ø. Hvis du gerne vil se andet end en strand, er der mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser. Det er steder, som er så fine og essentielle for Gran Canaria, at enhver turist bør besøge dem.

Selvom Gran Canaria byder på alverdens oplevelser, er der også mulighed for at tage til naboøen Tenerife. Her kan du blandt andet opleve et af Europas højeste punkter. Og det i sig selv er en oplevelse værd. Så selvom din ferie går til Gran Canaria, kan du sagtens afsætte en dag til oplevelser på naboøen.

Mød kontrasterne

Når du bestiller din ferie til Gran Canaria, skal du først og fremmest have styr på dine forsikringer. Det er det vigtigste. Det gælder særligt din rejseforsikring, som skal være gældende i hele rejseperioden. Du kan læse mere om forsikringer og rejseforsikringer hos forsikring.io. Hvis du ikke er dækket af en rejseforsikring, kan det pludselig blive en dyr ferie i tilfælde af uheld.

Når det praktiske er på plads, kan du begynde at planlægge din rejse. Gran Canaria byder både på ørken og storby. Du har mulighed for at sætte de helt store kontraster op mod hinanden. Og opleve øen fra forskellige sider.

Hvis ørkenen har fanget din interesse, skal du tage forbi Maspalomas-ørkenen. Det er en miniørken, hvor alt sandet kommer fra Sahara. Sandet er blæst over med Scirocco-vinden. Ørkenen ligger på den sydlige del af øen og strækker sig i alt over 400 hektarer. Der er mulighed for at opleve ørkenen til fods eller på en kamelryg.

Hvis du vil opleve en storby, skal du tage til Las Palmas. Her bor over 400.000 indbyggere. Las Palmas er en af de større byer i Spanien og er derfor noget helt særligt. Byen byder på liv og butikker, som giver anledning til fantastiske shoppingmuligheder.

Oplev et autentisk Gran Canaria

På Gran Canaria har du mulighed for at opleve parker, autentiske gader og smuk arkitektur. Lige uden for Las Palmas ligger den største botaniske have på øen. Her kan du opleve forskellige dyr, som blandt andet lever af de importerede planter og buske. Men det påvirker ikke oplevelsen af haven, som står smuk og frodig.

Hvis du gerne vil opleve de autentiske gader, som byder på en masse historie, skal du tage til Santa Brigida. I byen vil du opleve smalle gader og smukke blomster, hvor du virkelig kan mærke øens kultur. Det er også i denne by, at der er mulighed for vinsmagning hos en af de mange vinforhandlere. I forlængelse heraf er der også mulighed for at smage og købe oste, honning og marmelader.

Hvis du gerne vil opleve mere arkitektur og smukt design, skal du tage til Teror. Det er en lille, charmerende by, som har en utrolig arkitektur og vild historie. Denne by er en oplevelse værd. Her kan du få fortalt sagnet om Jomfru Maria, som siges at have vist sig sammen med en flok fårehyrder.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her