Derfor bør Gran Canaria være din næste feriedestination

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Gran Canaria er en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Det er formodentligt på grund af det subtropiske klima, det smukke krystalblå hav og de gode muligheder for at dyrke alverdens sport. Har du ikke været på Gran Canaria endnu, er det helt klart det sted, som du med din partner, familie eller dine venner bør besøge næste gang. Her er aktiviteter for enhver smag og til alle aldre, så det er bare om at bestille rejsen.

Både med og uden børn

Vil du og din partner på romantisk get-away, er Gran Canaria det oplagte valg. Her får du palmer, blåt hav og lækre restauranter lige ud til strandkanten. Udover det, er der masser af muligheder for at udforske landet på smukke gåture i de grønne bjerge. Gran Canarias befolkning er også kendt for at være enormt gæstfri, så vil du gerne finde nogle rolige steder uden alt for mange turister, er det bare om at spørge de lokale. De ved lige, hvor de hemmelige og hyggelige steder ligger.

Skal du rejse med familien, er der masser af mulighed for at være aktive med diverse sportsgrene, da der er gode faciliteter til golf og et hav af vandsport på øen. Du kan også bare dase i solen, mens børnene leger i sandet. Du kan også tage familien med i vandland, blandt andet Maspalomas Aqualand. Her er 33 rutsjebaner og en lang række pools.

Skal du med vennerne, har du mulighed for at danse natten væk med dine bedste kammerater på en masse klubber langs strandene. Du kan også nyde det gode vejr med dine venner på en båd, som I kan leje. Sidst, men ikke mindst, kan I tage på shoppeture og få købt gaver til jer selv og dem derhjemme.

Bestil rejsen, før det er for sent

Der er masser af billige rejser i ombud, så det er bare om at slå til og ikke tænke for meget over detaljerne. Livet venter ikke, og det gør flybilletter heller ikke. Har du brug for en afbestillingsforsikring, så du kan være helt sikker på, at du kan få dine penge refunderet, hvis du alligevel skulle være forhindret i at tage afsted, kan du her læse om, hvad en god afbestillingsforsikring dækker. Det er altid godt at have sådan en forsikring, da du vil få større mulighed for at være spontan, hvad angår rejser. Samtidig er det også super vigtigt at have en afbestillingsforsikring, hvis man nu skulle blive så syg, at man ikke kan tage af sted på ferie.

Unikke oplevelser

Har du nogensinde prøvet at surfe i Atlanterhavet? På Gran Canaria har du muligheden for at opdage en helt ny sport, som du for alvor kan få lov til at blive god til på den smukke kanariske ø. På øen er der et utal af steder, som tilbyder surferlektioner på alle niveauer, så om du er nybegynder, har snuset til sporten eller er topprofessionel, kan du få lov til at ride på bølgen.

Du kan også vandre eller cykle i de smukkeste bjergkæder, der er dækket af grøn, frodig natur.

Hvis du vil på roadtrip og udforske øen, kan du leje en bil og se de forskellige byer og naturparker. Så er du sikker på, at du får set mest muligt at den skønne ø.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her