Den perfekte gave til hende: En tur til Gran Canaria

Årets fødselsdagsgave til din kæreste er måske ved at være oppe over, og du begynder at mærke presset i forhold til at finde perfekte gaver til hende igen i år. Ofte kan det være svært at komme på gode idéer, når det gælder, og har du allerede købt et smykke og hendes yndlingskjole før, så er det med at finde på noget nyt. Heldigvis er du landet det helt rigtige sted.

En ferie sammen kan give jer en uforglemmelig oplevelse, så hvorfor ikke tage en tur til Gran Canaria? Denne tur glæder ikke kun hende, men også dig, og så giver du hende en unik gave, som du særligt har bestemt. Men vil du gerne vide lidt mere om, hvad en ferie her kan byde på, og hvad du kan overveje at booke hjemmefra, så finder du gode tips her.

Book hotellet hjemmefra

Vælger du at bestille flybilletter til Gran Canaria, så er det altid en god idé at bestille jeres hotel eller hoteller hjemmefra. Det bedste udgangspunkt for dig er at finde ud af, hvad I har lyst til på jeres ferie. Er I vilde med kultur, så kan det være, at I skal finde et hotel tæt ved en af de større byer eller store seværdigheder. Er I derimod glad for strandferie, så skal I ud til kysten.

Hvis du tænker, at det kunne være en oplevelse at se lidt af det hele, så kan du med fordel vælge to forskellige hoteller. Ofte kan du transportere dig med busser, men det kan også være meget bekvemt at leje en bil til turen. Det koster ikke særlig meget, og så kan I nemt køre rundt til alt det, I gerne vil nå at se på jeres tur.

Udforsk kroppen

Med ferie følger også afstresning og ro i kroppen, og hvad er så mere oplagt end en ferie med fokus på yoga? Vil du gerne gøre denne ferie til en helt særlig oplevelse for jer begge to, så kan du undersøge muligheden for at komme på et hotel, der tilbyder yogatimer dagligt. Det kan også være, at du kan finde et lokalt yogastudie, hvor I kan få en time eller to. Det vil give jer ro og redskaber til at arbejde med det resten af ferien.

Selvom det kan lyde en smule skørt at bruge ferien på at udfordre balancen og strække kroppen ud, så kan det faktisk vise sig at give jer et endnu større udbytte af ferien. For yogaøvelser er ikke kun godt for kroppen, men faktisk styrker disciplinen dit indre sind, din koncentration og din sunde fornuft.

Lad planlægningen ligge

Når du skal bestille ferien, så kan det som nævnt være en god idé at få bestilt hotellerne hurtigst muligt. Men er der lang tid til afgang, så kan du med fordel lave et gavekort til hotellerne, så I kan finde dem sammen. Den mest nyttige måde at planlægge en ferie på er nemlig først og fremmest at finde ud af, hvor turen skal gå hen. Booker I hotellerne først, så vil I måske føle jer begrænsede, idet der kan være langt imellem de forskellige byer.

Sæt jer ned og find tre ting hver, som I gerne vil opleve på jeres ferie. Måske I har valgt de samme ting, og måske de er vidt forskellige. På den måde kan I langt nemmere planlægge en tur, hvor I kan nå omkring langt det meste af det, I gerne vil nå at opleve. Og så er det værd at huske, at når du er dernede, er det ikke dyrt at leve. Derfor kan du roligt bestille billetter, der strækker sig over mere end en enkelt uge.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her