De fem bedste svendegaver i rejsekategorien

Når en nær ven eller et familiemedlem bliver færdigudlært svend, så der skal være svendegilde, Her vil du selvfølgelig gerne komme med den helt rigtige gave. Det kan dog være svært at finde på gode svendegaver, og derfor får du her nogle bud på fem gode svendegaver, som han eller hun helt sikkert vil blive glad for. Hvad med at give den nyudlærte nogle fede oplevelser?

Simple oplevelsesgaver er altid et hit

Der findes i dag rigtig mange forskellige former for oplevelsesgaver. Du har derfor mulighed for at vælge noget særligt og anderledes, som du ved, at den færdigudlærte svend vil blive glad for. Det kunne eksempelvis være ølsmagning på et bryghus eller måske en tur ud og springe i faldskærm.

I forhold til denne type oplevelsesgaver er det stort set kun fantasien, der begrænser dine muligheder. Hvis du tænker ”det kunne være fedt, hvis… ”, så er der med garanti næsten allerede nogen, der har startet netop denne oplevelsesmulighed, og derfor kan I med de rette svendegaver komme ud og opleve helt specielle ting i dag.

Overvej en rejse

En rejse er en dyr gave, men til gengæld er glæden også dét større, når gaven åbnes. Hvis du som forælder har en voksen søn eller datter, der bliver svend, så kunne en rejse være en mulig gave. Lad din søn eller datter komme ud og se verden. Dette er både lærerigt og afslappende samt et frisk pust efter endt uddannelse.

Der findes rigtig mange gode rejsedestinationer, så her er det nødvendigt at kende den kommende svend lidt bedre, hvis der skal gives en rejse, som vedkommende vil blive glad for. Vælger du at give en rejse i svendegave, så er du i øvrigt nok også sikret, at du giver en unik gave, som han eller hun ikke får to gange.

Det er almindelig kutyme at have en svendegave med til et svendegilde. Der er selvfølgelig ingen fastsat grænse for, hvor lille eller stor denne gave må være. Det kan dog virke lidt malplaceret at give en rejse i gave til en fest, hvis du på forhånd ved, at alle andre giver ting såsom værktøjskasser, pyntegenstande og lignende.

Det betyder ikke, at du ikke skal give rejsen i gave, hvis det er det, du har lyst til. Men overvej, om det er til selve svendegildet, at denne gave skal overbringes. Hvis økonomien på ingen måde spiller en rolle, kan du selvfølgelig også slå svenden helt omkuld ved at forære ham en rumrejse til en lille million kroner.

Gode bud på andre svendegaver

Ud over oplevelser og rejser, er der selvfølgelig også andre gode svendegaver. Disse er måske mindre unikke, men det er bestemt stadig gode gaver.

Gavekort er eksempelvis meget populære som svendegaver. Dette kan være gavekort til alt, hvad der interesserer den færdiguddannede – eksempelvis ting som lækre højtalere, værktøj, værktøjskasser eller pyntegenstande.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her