Cykelferie Gran Canaria

andersv3

11 april 2019

Ingen kommentarer


Gran Canaria er en af danskernes favorit destination, når vi snakker om badeferie, men det er også blevet en populær destination til en cykelferie. Det der gør Gran Canaria så populært, til badeferier og cykelferier, er at der er varmt året rundt også i vintermånederne.

 

Hvis du vælger en cykelferie på Gran Canaria, så får du cykelruter med et smukt bjerg landskab, og mulighed for nogle gode udfordringer der kan sætte selv den erfaren cykelrytter på prøve.

 

Du kan selv vælge, om du vil havde din cykel med hjemmefra, ellers er der også flere steder på øen, hvor du kan leje nogle gode racercykler til fornuftige penge.

 

Hvis du ønsker en guidede cykeltur, så er der flere guider, der tilbyder dette, men ellers er det nemt at planlægge ruten hjemmefra.

 

 

Der er ruter der passer til alle niveauer

Er du en erfaren cykelrytter, og leder efter nye udfordringer, så kan du takke været Gran Canaria’s bjergede terræn, sagtens finde en masse udfordrende ruter der sætter dine evner på prøve.

 

Hvis du er nybegynder, så er der også en del ruter, og du kan også få en guide der guider dig igennem en god begynder venlig cykelrute.

 

Er du afsted om vinteren, så er der stor chance, for at du møder nogle af de professionelle cykelhold, der er taget på træningslejre på fantastisk Gran Canaria.

 

 

Prøv kræfter med ruten: Valley Of The Tears

Er du kommet til Gran Canaria for virkelig at teste dig selv, så kommer du ikke uden om den anerkendte og smukke cykelrute Valley Of The Tears.

 

Den gennemsnitlige stigning på Valley Of The Tears er på 10%, og den højeste stigning er på hele 25%, så der er virkelig steder på denne rute, der kan give selv den erfarende rytter sved på panden.

 

Valley Of The Tears har gjort sig fortjent til dens navn, og du skal være opmærksom på, det er en rute for de mere øvede cykelryttere.

 

 

Gode råd til din cykelferie på Gran Canaria

Skal du på cykelferie så kan det være en god ide, at leje en bil i lufthavnen, så du kan transportere dig og din cykel fra lufthavnen og til dit hotel eller lejlighed.

 

Det kan også være en god ide, at tage en letvægts cykelholder med hjemmefra, dette kunne f.eks. være en Atera Strada Sport M3, der kan bære op til 3 cykler, så dig og dine venner kan havde jeres cykler med ud til ruterne.

 

Der findes også andre gode cykelholdere, men vi anbefaler Atera Strada Sport M3, da den er bedst i test.

 

Et sidste råd til din cykelferie er at husk rigelig vand, da der kan være meget varmt på Gran Canaria.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her