Bryllup på Gran Canaria

Bryllup på Gran Canaria

Skal du snart giftes, og vil du gerne have et bryllup ud over det sædvanlige? Gran Canaria er det perfekte sted at holde et bryllup, som gæsterne med garanti aldrig kommer til at glemme. Det er ikke forfærdelig langt væk, hvilket gør det til et realistisk mål, når det kommer til at holde bryllup, og samtidig er der rigtig mange smukke steder at holde bryllupper. Desuden er vejret varmt året rundt – solen skinner altid, og det blæser stort set ikke! Derudover er der både strande, havne, hyggelige byer og bjerge, og med den altid blå himmel, kan man få supergode udendørs billeder fra sit bryllup.

Bryllupper på Gran Canaria er populære blandt nordeuropæere, og der er derfor rig mulighed for at skaffe bryllupsservices såsom bryllupsplanlæggere, diverse lokaler og lokaliteter samt catering til bryllup.

Tips til at holde bryllup i udlandet

 

  1. At planlægge et bryllup er én ting, men at planlægge et bryllup i udlandet er helt anderledes og en del mere kompliceret. Man befinder sig typisk langt væk fra lokaliteten, og måske har man aldrig været der i virkeligheden, hvilket kan gøre det endnu mere uoverskueligt. Det er en rigtig god idé at kontakte forskellige bryllupsplanlæggere, der arbejder og befinder sig i det område, man gerne vil giftes i. De har rigtig meget erfaring inde for området, og kan let lave research og besvare jeres spørgsmål, da de kender stedet ud og ind. Kontakt forskellige bryllupsplanlæggere og vælg dem i bedst kan lide – så skal de nok sørge for alle detaljerne samt tage kontakt til lokale leverandører.

 

  1. Planlægning af et bryllup kræver tid og penge – især hvis brylluppet skal holdes i udlandet. Selv hvis I allerede har været på ferie nær bryllupsdestinationen, er der stor chance for, at det bliver nødvendigt for jer at rejse til destinationen for at tjekke op på bryllupslokaler, prøvesmage middagen og lave aftaler med blomsterbindere og fotografer. På denne rejse kan I også se nærmere på aktiviteter for gæsterne, så de har noget at lave i dagene før og efter brylluppet.

 

  1. Lav en rejseplan for jeres gæster så de ved, hvad de skal på selve bryllupsdagen, og så de ved hvilke events, de har mulighed for at vælge deltage i før og efter brylluppet. Lav også en liste over vigtige telefonnumre og adresser samt hvad tid de skal være forskellige steder, så de ikke risikerer at fare vild eller komme for sent.

 

  1. Lav en aftale med en fotograf. Hvad enten det er en fotograf fra din hjemby, som du inviterer med, eller om det er en lokal fotograf fra bryllupsdestinationen, skal der helt sikkert laves en aftale med en professionel, der kan tage billeder under ceremonien, under den efterfølgende fest samt af destinationen og diverse bordpynt. Fotografen skal også tage portrætter af brudeparret. Alle fotografer er forskellige, så lav masser af research når det kommer til fotografen, så I er sikre på at den type billeder, der bliver taget, er præcis, hvad I er ude efter. Tjek deres online portfolio ud – her kan I se billeder fra fotografens tidligere opgaver. Vælg dog med fordel en fotograf der specialiserer sig i bryllupsfotografering, så I med sikkerhed ved, at de har styr på, hvad de laver.

 

  1. At tage til bryllup i udlandet skal planlægges mere end et bryllup i din lokale kirke, fordi gæsterne skal tage mere end én dag ud af kalenderen og måske endda betale for flybilletter og hotelophold. Inviter derfor dine gæster i god tid så de har tid til at lægge penge til side og forberede sig på at rejse i længere tid.

 

  1. Tag stilling til hvordan vejret kommer til at blive på bryllupsdagen og pak ud fra dette. Vejret skal der også tænkes over, når I og jeres gæster planlægger beklædningen til bryllupsdagen. Kjoler og jakkesæt, sko, smykker og dametasker skal alt sammen passe til vejret, for der er intet værre end at have for varmt tøj på til sit eget bryllup.

 

Gran Canaria er med masser af forskellige slags lokaliteter altså yderst realistisk samt det perfekte sted at holde bryllup i udlandet, og hvis man er velforberedt og har planlagt grundigt, får man helt sikkert det perfekte bryllup!

 

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her