Boligkøb i Fuengirola er blevet populært

andersv3

02 marts 2020

Ingen kommentarer

Denne artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiden der linkes til i artiklen.

 

Boligkøb i Fuengirola er blevet populært

Dansker har i mange år købt boliger i udlandet, og der er specielt mange danskere, der har valgt at købe lejlighed i Fuengirola på Costa Del Sol. (kilde: Sol.dk)

 

Hvilke bl.a. skyldes der er dejligt klima året rundt, og så er flybilletterne til Costa Del Sol også til at betale, så det koster altså ikke en formue, hvis du skal rejse ned til din bolig.

 

Flytiden til Costa Del Sol er ikke på mere end 3 timer og 30 minutter, hvilke også gør det nemt, at rejse ned til ens feriebolig når man har lyst, uden det tager en hel dag at rejse.

 

Der er en del forberedelse, du skal lave hjemmefra, så du får den bedste og mest effektive boligjagt.

 

Derudover er det også vigtigt at få et økonomisk overblik over køb og drift af bolig i udlandet.

 

 

Forbered dig godt hjemmefra

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du vil på boligjagt i udlandet.

 

Der kan være mange forskellige områder i en by, og det er derfor en god ide at undersøge de forskellige områder, og finde ud af hvilke områder der tiltaler dig mest.

 

Når du har fastlagt, hvilken by og område du vil købe bolig i, så skal du få kontakt til nogle mægler i området, der kan fremvise dig de ønskede boliger,

 

Du kan med fordel sende dine krav og ønsker til en bolig, så har de måske nogle ”skuffesager” der kan være spændende for din boligjagt.

 

Når du køber bolig i udlandet, er det en god ide at tage kontakt med en lokal mægler eller advokat, der kan hjælpe dig med de lokale regler og love, da der kan være en verden til forskel, fra de regler og love vi har i Danmark.

 

 

Økonomisk overblik

Når du køber en bolig i udlandet, så er det vigtigt at få et økonomisk overblik over situationen og få alle udgifter med i din beregning.

 

Ved et godt økonomisk overblik over dit boligkøb så undgås eller minimeres antallet af uforudsete udgifter.

 

I din beregning er det vigtigt, at undersøge alle omkostninger der er i forbindelse med køb og drift af bolig i udlandet.

 

Du kan selv lave et budget over køb og drift af boligen, men de fleste banker hjælper også gerne med at udforme et budget for dig, hvis du kontakter dem.

 

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her