3 ting der kan fikse dine rygsmerter før du skal på ferie

Skal du på ferie og har du ondt i ryggen, så kan du selvfølgelig få massage på destinationen, men der er klart at foretrække, at få gjort noget ved rygsmerterne inden flyveturen.

Derudover er det også trælst, at have rygsmerter imens man er på ferie, og derfor skal du have fikset din ryg inden du tager afsted. (Hvis det selvfølgelig kan lade sig gøre)

Der findes en masse forskellige produkter, der kan hjælpe mod rygsmerter, så du kan komme dem til livs inden turen går til Gran Canaria.

Massagepude – Klassikeren

En massagepude har været på markedet i mange år, og det er nok det mest kendt massageapparat der findes på markedet.

En massagepude giver massage til ryg, lænd og nakke, og den er så smart, at den nemt også kan tages med i flyveren, eller med i kufferten, så du nemt kan bruge den på din ferie, så du holder rygsmerterne væk.

Derudover har de fleste massagepuder også en varmefunktion, som undersøgelser har bevist, at have en positiv effekt på musklerne.

Massagepistol – Nyt koncept der trender meget i øjeblikket

En massagepistol er et nyere koncept, der trender enormt meget i øjeblikket, og er på alles læber.

Det er ikke uden grund, da den virkelig kan give en god og dybdegående massage, der kan løsne selv de sværeste muskelspændinger og myoser.

En massagepistol kan give op til 3600 slag i minuttet, hvilket giver en super effektiv behandling af muskelsmerter.

En massagepistol er også yderst velegnet til, at tage med på ferie, da der ofte medfølger en smart rejsetaske til massagepistolen, så du nemt kan tage den med på ferie, uden den fylder en hel masse.

Rygstrækker – Giver et stræk i ryggen

Dette produkt er lidt specielt, fordi der har til formål, at efterligne det stræk man får ved kiropraktor.

En rygstrækker er et produkt du ligger på gulvet og derefter skal du ligge dig med ryggen på denne rygstrækker, og på den måde strækker den din ryg ud.

Ved at bruge denne rygstrækker jævnligt, vil du hjælpe din ryghvirvler med, at være i den korrekte position hele tiden, og på den måde undgå rygsmerter.

Alternativt kan du få massage på din ferie destination

Et godt alternativ er, at få massage på din feriedestination, der er med garanti en massør i nærheden, hvor du kan booke en massagebehandling.

Ellers kan du finde en på nettet ved at søge ”massage” og så din ferieby, eller spørge en af de lokale.

Ferie til Gran Canaria
close-link