andersv3

30 august 2019

Ingen kommentarer

3 gode tips til en god kuffert

Når man skal ud og rejse, er det vigtigt at have en god og solid kuffert med. En god og solid kuffert der kan passe på dine personlige ejendele. Når man rejser på ferie, tager man alle sine produkter med, sit tøj man bruger til dagligt og ligeledes det samme med sko.

 

Det er ikke ting man har lyst til at miste. Tvært imod, man vil hellere føle sig tryg og sikker med sin kuffert. Især når man overgiver den til andre mennesker, som der får ansvaret for den. Læs mere nedenfor omkring tips til en god kuffert, og hvorfor en god kuffert betyder noget.

 

1. God plads er befriende

En kuffert med god plads giver du mulighed for at pakke efter lysten og ikke efter behovet. Udover det man pakker hjemmefra, vil man desuden også kunne få plads til at, købe souvenirs, tøj og andet med hjem fra sin rejse.

 

Jo større kuffert man har, jo mere struktur kan man lave. Selvom man skal på ferie, kan det stadig godt lykkes at have en struktureret kuffert igennem hele ferien. Med små kufferter er der større tendens til at det roder efter få timer. Og resten af tiden, gider man ikke rydde det op, fordi der alligevel ikke er ordentlig plads. Det er en befrielse at kunne have de ting med, man gerne vil have med, have struktur og samtidig have mulighed for shopping, når man er afsted.

 

2. Hardcase kuffert er nærmest nødvendigt

Hvis man gerne vil have en kuffert der holder længe, er man nødt til at købe en hård kuffert. En hård kuffert er meget mere stabil. Har man en blød kuffert, kan syningerne i stoffet gå op, og tingene inden i, kan hurtigere gå i stykker, hvis der kommer nogle bump på kuffertens vej.

 

Som flypassagerer hører man ofte omkring hvordan personalet i lufthavnen håndtere ens på og afstigning af kufferterne på flyene. De bliver kastet ind og ud, op på båndene og frem og tilbage. En hård kuffert kan tåle noget mere, og kan tåle flere omgange af en hård håndtering i lufthavnen end en blød kuffert kan. Samt har man har større chance for at alle ens ting er i god behold, når man kommer frem.

 

Derudover er hårde kufferter også mere modstandsdygtige i forhold til tyveri. Blødekufferter kan skæres op, det kan hårde ikke på samme måde. Alt i alt ligger fordelene ovre i en hård kuffert. Se det flotte udvalgt fra Helm af kufferter her. Her finder du en bredt udvalg af kufferter, og der er helt sikkert én til dit behov.

 

3. En kuffert kan være med til at skabe minder

Har man en god og holdbar kuffert, kan det være en god item til at huske ens rejseminder. Rejseminder er noget af det bedste og sommetider kan det være rigtig rart med en reminder. Så hver gang man tager kufferten frem, husker man de mange minder.

 

Står du og mangler rejseinspiration og gerne vil afsted igen? Du kan læse om rejser til Thailand lige her. Danmark står overfor de kommende kolde måneder, så en tur til Thailand ville ikke være dårligt.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her