3 gode råd til billeje

3 Gode råd til når du skal leje en bil

Vi har i samarbejdet med leasingoffer lavet 3 gode råd til når du skal leje en bil i udlandet. Der kan nemlig være mange penge, at spare og mange problemer forbundet med, at leje en bil i udlandet.

1.    Spar penge og lej bilen hjemmefra

Hvis du ved hjemmefra du skal have en bil når du skal på ferie, hvorfor så ikke leje den på forhånd og spare omkring 30 procent på prisen?

Prisen på billeje i Spanien er forholdsvis billig og ligger mellem 100-300 kr. om dagen afhængig af hvilke bil du ønsker, at leje til din ferie.

Der er enorme besparelse ved, at bestille bilen hjemmefra, her på siden er der en billeje søgemaskine der sammenligner alle de store biludlejnings firmaer, så du kan finde den bedste pris hurtigt og nemt.

2.    Køb fuld forsikring når du lejer en bil

Når du lejer en bil, får du selv mulighed for, at bestemme hvordan du ønsker bilen er forsikret.

Det er en god ide, at tilkøbe det der hedder ”full insurance coverage” hvilket er en forsikring der dækker ALT på bilen undtaget nøglen. Så er du fuldstændig sikret for at skulle betale ekstra, hvis skaden nu skulle være ude.

Hvis i er mere end to der skal kørere bilen er det vigtigt, at få skrevet begge billister ned på forsikringskontrakten, så den dækker jer begge. En ekstra billist til bilen koster normalt mellem 20-40 kr.

Husk altid at gennemgå forsikrings papirerne og gem dem, hvis der skulle komme en overensstemmelse om billejen.

3.    Lej en større bil med mere motorkraft

Gran Canaria er fyldt med bjerge, og der er nogle høje stigning på nogle af vejene. Det er derfor en god ide ikke, at leje de biler der er billigst, da de for det meste har de mindste motor.

Hvis man har lejet en mindre bil med en lille motor, kan man hurtigt komme i en ubehagelig situation, hvor bilen har svært ved, at trække op af nogle bakker.

 

Artiklen er udarbejdet i samarbejdet med Leasingoffer, der formidler kontakten imellem leasingtager og leasingselskaber. Denne leasingportal har gjort det nemt, at finde de bedste privatleasing tilbud.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her