Puerto Rico

Book billigt fly og hotel  til Puerto Rico på Gran Canaria med denne søgemaskine

 

Puerto Rico er den mest solrige by på Gran Canaria!

Puerto Rico ligger 48 km fra lufthavnen. Byen er kendt som den mest solrige og næststørste by på øen Gran Canaria. Puerto Rico kan betegnes som en dal, hvor hotellerne ligger op af bjergene med udsigt ud over vand og indkøbscenter.

 

Byen er en hyggelig lille by, som rummer en lækker strand og en masse lækre restauranter. Byen har massevis af hoteller, og er du interesseret i en formidabel udsigt ud over Atlanterhavet og  masser af sol, skal du vælge et hotel på sydsiden.

 

Puerto Rico har i rigtig mange år været et kendt feriested og er det stadig den dag i dag. Byen er attraktiv, da den ofte har varmere temperatur end de andre feriebyer på øen. Mange som ønsker en ferie med mulighed for at dyrke deres kroppe og få noget udholdende motion, vælger ofte at leje cykler eller løbe i byens mange bakker.

 

De fleste kender byen for dens centrale shopping center, hvor der findes alt fra parfumeforretninger til tattooshops samt massevis af restauranter. Er du til et hyggeligt besøg på havnen med dejlig udsigt og lækker mad, er dette også en mulighed når du besøger feriebyen.

Hoteller i Puerto Rico

Puerto Rico har hoteller med 5 stjerner, men også hoteller med mindre stjerner, til en mere overkommelig pris, men stadig rigtige gode hoteller. Hotel standarden i Puerto Rico er generelt høj, og mange af hotellerne har fået renovering, af hotel og værelser.

Udvalg af hoteller i Puerto Rico

 

Strand med lyst og blødt sand i Puerto Rico 

Stranden i Puerto Rico er en 400 meter lang strand med dejligt lyst og blødt sand. På stranden i Puerto Rico er udvalget af vandaktiviteter på stranden meget begrænset.

 

Stranden er meget velegnet til børnefamilier, fordi Puerto Rico stranden har lavt og fladt vand. Stranden har også skærpet sikkerheden, ved at de har sat flydespærrere op, der forhindrer folk, som er faldet i søvn på en luftmadras, til at flyde til havs.

 

Langs stranden ligger der samtlige restauranter som tilbyder både drinks, hovedretter og desserter. Prisen er overkommelig og servicen er i top. På stranden er der masser strandsenge og parasoller, som kan lejes til omkring 25 kr. Dette kan benyttes hele dagen og befrier dig for at tænke på hvor meget sand du end måtte tage med tilbage til hotellet.

 

Ser du stranden fra toppen af Puerto Rico ligner det en halvmåne med vand i midten. Sandet er lidt som man kender det i Danmark, og har den fordel, at det ikke brænder så meget på fødderne som man kender det på eks. Amadores stranden. 

Puerto Rico strand
Stranden i Puerto Rico

Restauranter & Natteliv

I Puerto Rico er der rig mulighed for lækker mad, både på de forskellige restauranter og i byens center. De fleste turister vælger at prøve en af centerets mange restauranter, hvor du kan sidde både i centerets under- eller overetage. Centeret har restauranter for enhver smag, og prisen er overkommelig i forhold til hvad den er i Danmark.

 

Vælger du et spisested i centeret, kan du nyde godt af den gode udsigt over de flotte hoteller langs bjergene, især når mørket falder på, og lyset fra hotellerne lyser det hele op.

Er du mere til udsigt ud over vandet tilbyder restauranterne langs strandkanten et hav af lækkert mad. Her er prisen nogenlunde den samme som i centeret.

 

Ønsker du ikke at aftenen slutter efter aftensmaden er der masser mulighed for at fortsætte aftenen på nogle af de barer som ligger på centerets 1. sal. Her er den mest kendte bar Harleys, hvor de mandlige tjenere danser i midten af baren, og hvor der er højt musik hele natten.

 

Ud over Harleys ligger der flere dansebarer, hvor flere ældre søger hen, for at hygge og danse det meste af aftenen og natten. Er du til live musik tilbyder centreret også dette.

Restaurant El brasero i Puerto Rico
Restaurant El brasero i Puerto Rico

Aktiviteter og shopping

I Puerto Rico er der mulighed for at tage med en båd fra havnen til en af byerne Puerto Mogan og Arguineguin. På turen er der mulighed for at opleve delfiner og andre levende dyr i havet. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe mad og drikke om bord på båden.

 

Som de fleste feriesteder tilbyder Puerto ligeledes mulighed for leje af vandscooter, og andre vandaktiviteter. Er du mere til aktiviteter på land, tilbyder byen minigolf, trampoliner til børn, et mindre tivoli og til de fartglade, er der mulighed for at leje enten en Ferrari, Porsche eller Lamborghini, hvor du kan få styret din fartlyst.

 

Ønsker du at shoppe løs, kan du i Puerto Rico centeret købe parfumeri til en rigtig billig pris, få steder kan du købe tøj og sko, og mange steder vil der være mulighed for at købe meget forskelligt elektronik. Enkelte steder vil der være mulighed for køb af souvenir,  men skal du et sted hvor det flyder med souvenir er der i byen Arguineguin en gang ugentligt mulighed for at shoppe løs på marked.

Shopping center i center af Puerto Rico
Shopping center i center af Puerto Rico

Bestil aktiviteter og seværdigheder med Getyourguide.dk

 

Transport til Puerto Rico

Har du ikke bestilt transport direkte til feriedestinationen, er der mulighed for at tage en taxa, det koster ca. 55 euro, svarende til cirka 410 danske kroner. Derudover er der mulighed for at tage en bus, hvis du ønsker et lidt billigere alternativ.

 

Hvis du vælger, at tage en lokal bus til Puerto rico koster det 7,20 euro, svarende til cirka 53 danske kroner.  Hvis du kører direkte til Puerto Rico fra lufthavnen, så er der omkring 49 kilometer, hvilke cirka tager 37 minutter i bil og 45 minutter i bus.

 

Ønsker du at tage en taxa rundt i Puerto Rico, så er priserne på taxa overkommelige! Tager du f.eks. en taxa fra toppen af Puerto Rico og ned til Puerto Rico centeret skal du ikke give mere end 20-40 kr.

 

Hvis du gerne vil besøge en af de andre byer på øen er det billigste alternativ at tage en af øens mange busser, som kan transportere til netop den by du ønsker.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her