Puerto Mogan

Book billigt fly og hotel  til Puerto Mogan på Gran Canaria med denne søgemaskine

 

Puerto Mogan det spanske Venedig

Puerto Mogan er den mest idyllisk by på Gran Canaria, byen bliver kaldt for det  spanske Venedig, på grund af dens atmosfære og byggestil. Puerto Mogan er en stille og rolig by, der giver ro i sjælen.

 

Byen er oprindeligt en fisker by, men er med tiden blevet præget af den fremfarende turisme. Gaderne i byen er fyldt med flotte blomster, der giver byen et flot og farverigt miljø, der er også vand kanaler, der strømmer igennem byen.

 

Et af byens store kendetegn er de mange små hvidkalkede huse, med hver deres farve, i en meget gennemtrængende Gran Canarisk stil. Husene er privatejet, men med en aftale om at bibeholde husene i den stil som er skabt. De få hoteller som ligger i byen er af høj standard, og er ikke som alle andre hoteller mange meter høje, men lave med kun få etager.

 

Lystbådehavnen som ligger midt i byen er et besøg værd, her vil du opleve ren og skær idyl med mulighed for spisning med udsigt ud over vand og havn.Tæt ved havnen vil der hver fredag være marked, hvor der er mulighed for at købe et vælg af kopivarer og en masse lækker frugt og grøntsager.

Strande

I Puerto Mogan finder du en strand, som ligger tæt på centrum og det smukke havne miljø. Sandet er finkornet sand importeret fra Sahara, stranden er omkring 250 m lang og vandet er lækkert at bade i, da det stort set altid er lavvandet.

 

Langs stranden vil der være mulighed for at shoppe i nogle få eksklusive butikker samt nyde en drink eller en lækker middag på en af de få barer og restauranter.

 

Hvis du ikke gider at ligge på et håndklæde i sandet, så er der mulighed for at leje en liggestol samt parasol til fornuftige penge.

 

Fra havnen er det muligt at tage en båd ind til de nærliggende byer, hvor der også er nogle lækker strande som f.eks: Anfi del Mar, Arguineguin og Puerto Rico,

Stranden i Puerto Mogan

Stranden i Puerto Mogan

Restauranter og shopping

Byen har langs havnen en masser lækre fiskerestauranter, hvor du kan købe lækker tapas, fiskeretter og meget andet. Her vil du opleve en helt fantastisk udsigt ud over vandet og de mange flotte både.

 

Langs stranden vil du ligeledes finde restauranter, hvor du ligeledes vil kunne opleve mange lækre smagsoplevelser. En oplevelse som skal prøves er de lækre tapasretter, hvor især Gambas Al Ajilo, små grønne snackpeber, gran canariske kartofler og en masse af deres lækre tørrede pålæg kan anbefales.

 

Byen har et mindre shoppingcenter i udkanten af byen, hvor der er mulighed for at købe lidt til dagligdagen. Herudover er der enkelte små forretninger, hvor der er mulighed for at købe tøj og accessories.

Restaurant og butikker ved havnen i Mogan

Restaurant og butikker ved havnen i Mogan

Aktiviteter og underholdning

Ved havnen er der mulighed for at tage på en bådtur til byen Puerto Rico. Cirka en gang i timen vil der være mulighed for at hoppe på en båd og nyde en skøn tur, med luft og en fantastisk udsigt over til Puerto Ricos havn.

 

En anden eftertragtet attraktion er en tur med The Yellow Submarine, som er en tur under havets overflade i en ubåd, hvor du kommer til at se nogle af havets hemmeligheder. På turen ser du nogle af de fisk der befinder sig i havet omkring øen, turen går også forbi et gammelt skibvrag, som er sunket ude foran Puerto Mogan.

 

Der er også rig med muligheder for, at komme ud, at fiske med en af de mange lystfiskerbåde der ligger i havnen i Mogan.

Mogan minder om et spansk venedig

Mogan minder om et spansk venedig

Bestil ture og aktiviteter på Getyourguide.com

 

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her