[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”3/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1509956427621{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1509972667031{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;border-radius: 1px !important;}”]

Skal du kun booke hotel, så kan du finde Marina Suites i Puerto Rico billigst på Booking.com[/vc_column_text][vc_btn title=”Bestil på Booking.com” style=”gradient” gradient_color_1=”pink” gradient_color_2=”orange” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Fhotel%2Fes%2Fgloria-palace-amadores.da.html%3Faid%3D356372||target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Marina suites hotel – Fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet

Det fantastiske hotel Marina Suites er beliggende omkring 1,5 km fra Puerto Rico centrum. Marina suites er beliggende helt ud til vandet, med kun få minutters gang til både strand, havn og centrum. Hotellet er et 4 stjernet lejlighedshotel i et moderne flot design, bestående af 214 ny moderniserede værelser med havudsigt, opvarmet pool med direkte udsigt over Atlanterhavet og en lækker solterrasse med flere jacuzzier.

Hotellet er både for dem som ønsker en dejlig afslappet ferie, samt for børnefamilier.

Vælger man dette hotel, vil man med garanti opleve luksus for alle pengene.

Hotellet har ikke blot en god placering og udsigt, men har også en del aktiviteter, både for børn og voksne, så du ikke på noget tidspunkt vil komme til at kede dig.

Når du booker hotellet er det uden pension, dog kan både morgenmad og halvpension tilkøbes mod ekstra gebyr.

Har du lejet bil, vil der mod betaling være mulighed for parkering udenfor hotellet.

Store flotte værelser

Hotellet er indrettet med 214 værelser renoveret løbende i 2011/2012. Alle etager er indrettet med 2-værelses lejligheder med opholdsstue og soveværelse og 3-værelses lejligheder med opholdsstue og to soveværelser.

Alle lejligheder er indrettet med terrasse med udsigt over havnen/havet.

Lejlighederne er udstyret med aircondition, balkon, enkeltsenge, ekstra opredning i sovesofa, barneseng, tv med satellitkanaler, safetyboks mod betaling, køkkenniche, kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, spiseplads, hårtørrer, (badekåber og tøfler i lejligheder af højere standard, badekar og toilet.

Internet på værelset kan tilkøbes, dog er der mulighed for trådløs internetadgang i receptionen.

Der skal gøres opmærksom på, at et nærliggende skibsværft til tider er forstyrrende for nogle lejligheder gennem hotellets ventilationssystem.

Velvære for alle pengene

På hotellet finder du en lækker opvarmet pool, som i gennemsnit er omkring 22 grader. Derudover findes der en mindre børnepool samt en større jacuzzi.

Omkring poolen finder du lækre liggestole med justerbar ryglæn og med en udsigt ud over Atlanterhavet.

Ikke langt fra poolen er der mulighed for at slappe af i en mindre jacuzzi, hvor der er plads til 4-6 personer.

Ønsker du at tilkøbe badehåndklæde er dette muligt mod depositum.

Er du typen der ikke gider bruge hele dagen ved poolen, er der her mulighed for at tage et spil bordtennis eller billard. Hotellet har ligeledes et motionsrum med løbebånd, motionscykel og vægte til fri afbenyttelse. Derudover er der mod betaling mulighed for massage.

Har du børn med på rejsen, vil du ligeledes kunne finde legeplads og børneklub i hotellets regi.

Forfriskninger kan købes i hotellets poolbar, som er beliggende nær den opvarmede pool.

Andre aktiviteter i nærheden af hotellet

Blot få hundrede meter fra hotellet vil man kunne finde den nye havn i Puerto Rico, hvor der er en pragtfuld udsigt ud over vand og smukke sejlbåde.

Fra hotellet er der gå-afstand til den smukke sandstrand midt i Puerto Rico, hvor der er mulighed for at slappe af på en af de mange liggestole, bade i det rolige lave vand eller spise en lækker frokost på en af de mange strandcafeer.

Fra havnen er der mulighed for at gå 1,5 km langs vandet mod den utroligt smukke Amadores strand, som er inspireret fra Caribien. Her er der ligeledes mulighed for at tilkøbe solsenge, parasoller og nyde en forfriskning med udsigt ud over det smukke blå hav.

Kun 1,5 km fra hotellet ligger Puerto Ricos centrum, hvor der er adskillige shopping muligheder i det store Puerto Rico center.

Der er ligeledes mulighed for at nyde et godt måltid mad i en af centerets mange restauranter. På 1. Sal vil man kunne finde adskillige diskoteker, hvor der både er mulighed for en sving om eller en drink med de nærmeste.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ferie til Gran Canaria
close-link