[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”3/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1509956427621{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1509973793041{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;border-radius: 1px !important;}”]

Skal du kun booke hotel, så kan du bestille Hotel Riosol i Puerto Rico billigst på Booking.com[/vc_column_text][vc_btn title=”Bestil på Booking.com” style=”gradient” gradient_color_1=”pink” gradient_color_2=”orange” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Fhotel%2Fes%2Friosol.da.html%3Faid%3D356372||target:%20_blank”][vc_column_text css=”.vc_custom_1509973974009{border-top-width: 1px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;border-top-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”]Skal du havde flybilletter til Gran Canaria? Så brug skyscanner’s søgemaskine til at finde de bedste og billigste flybilletter til Gran Canaria.[/vc_column_text][vc_btn title=”Søg fly på Skyscanner” style=”gradient” gradient_color_1=”pink” gradient_color_2=”orange” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-plane” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fclk.tradedoubler.com%2Fclick%3Fp(224477)a(2109386)g(20638354)url(https%3A%2F%2Fwww.skyscanner.dk%2Ffly-til%2Flpa%2Fbillige-fly-til-gran-canaria-las-palmas-lufthavn.html%3Flocale%3Dda-DK)||target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Hotel Riosol – Udsigt over havet og bugten Puerto Rico

I byen Puerto Rico finder du på sydsiden hotellet Riosol, som er et 3-3.5 stjernet hotel med rigtig gode udsigtsmuligheder og en super beliggenhed. Nedenfor Riosol ligger hotellerne Puerto Azul og Gloria Palace Amadores, som ligeledes begge har udsigt ud over det prægtige Atlanterhav.

Riosol er et ældre hotel som indenfor de seneste år er blevet renoveret, og står nu som et af de mere attraktive hoteller i byen. Når du ankommer i hotellets reception, vil der være mulighed for at tilkøbe massage i en af de lækre massagestole, spille playstation eller læse en bog eller et blad. I forlængelse af receptionen er der ligeledes mulighed for at nyde en drink med udsigt ud over byen og stranden i Puerto Rico. Læs mere om Puerto Rico her…

Hotellet har to pools, hvoraf den ene ligger på 1. Sal. Der er gratis afbenyttelse af poolens mange solsenge og parasoller, og derudover er der mulighed for at købe middagsmad både i den lille poolbar, og i den lille kiosk, som er en del af hotellet.

Er du en type der godt kan lide at røre dig, er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og pool.

Fra hotellets reception er der blot 100 m til det nærmeste shoppingcenter, det såkaldte Europacenter,  hvor der er mulighed for at handle og spise, samt blive underholdt af danske artister på Barbacoa, som løbende tilbyder dansk musik til en overkommelig pris.

Halvpension – et hav af muligheder

Når du bestiller ferie og hotel er det ofte sådan at Riosol kan bestilles med morgenmad, halvpension eller ingen former for mad og drikke.

Er du glad for at gå på restaurant om aftenen, er det bedste valg at bestille morgenmad med i rejsen. Riosols morgenmadsbuffet består at et klassisk morgenmadsbord med æg, bacon, pølser, yoghurt, brød og dertilhørende en masse lækkert pålæg. Til morgenmaden hører ligeledes drikkelse så som juice, vand og kaffe eller te.

Vælger du halvpension, vil aftenbuffeten bestå af forskelligt mad aften efter aften. Riosol tilbyder forskellige temaer hver aften, og disse kan være mexicansk, dansk, italiensk eller andet. Drikkevarer skal tilkøbes i spisesalen.

På Riosol sidder man i en spisesal og nyder sin mad med udsigt til poolen.

Aktiviteter og underholdning

Allerede fra morgenstunden vil der være mulighed for at tage en dukkert i en af de to pools, samt tage et spil tennis eller bordtennis i kort afstand fra den største pool. Er der overskyet vejr, eller har du blot lyst til at tilbringe dagen i form af andre gøremål, er der kun kort gåafstand til europacenteret og er man frisk på en lækker gåtur i bjergene er der 500-800 meters gåafstand til Puerto Rico centeret samt Amadores stranden i den anden retning.

Ønsker du andre alternativer i en af Gran Canarias andre byer tilbyder receptionen gratis hjælp og rådgivning.

Som en ekstra luksus tilbyder hotellet gratis bus til stranden, hvis dette er i ens interesse.

Stort set alle aftener er der show på hotellet både for børn og vokse. Dette finder sted i bygningen ved receptionen, og her er der mulighed for at købe drinks og andet i baren som ligger i samme bygning.

De fleste show er de klassiske som vi kender dem, så som papegøjeshow, akrobater, livemusik og andet. Og som et plus kan du opleve den fantastiske udsigt ud over Puerto Ricos by, allersmukkest er det når mørket falder på, og lysene tændes på de forskellige hoteller.

Lækre værelser med havudsigt 

En af de helt store fordele ved Riosol er dets lækre værelser. Hotellet er bygget på en sådan måde, at hver etage er bygget ovenover den næste, således der fra hvert eneste værelse er en garanteret udsigt ud over byen og Atlanterhavet.

Som udgangspunkt er værelserne 2 personers værelser, og er du to familier eller par af sted, bor man ofte side om side, og deler en stor fælles terrasse med liggestole og borde. Denne luksus gør at man samles et fælles sted og hygger sig i hinandens fællesskab.

Værelser er for nylig renoveret og fremstår lyse og venlige med lille køkkenalrum med tekøkken. Et soveværelse med adgang til et lækkert bad og toilet.  

Ekstra information om hotellet

Ønsker du en ferie som er overkommelig i pris og hvor du kan nyde en udsigt i særklasse er dette hotel et fremragende valg. Dette er beliggende, så du kan lade dine børn rende frit omkring, uden du skal bekymre dig om større trafik eller lignende.

Personalet på hotellet er udmærket og rengøringen i top.

Et hotel som du helt sikkert vil vende tilbage til og som du med sikkerhed vil kunne huske langt ude i fremtiden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ferie til Gran Canaria
close-link