[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”3/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1509956427621{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1509971096310{padding-bottom: 20px !important;}”]Suncharter har charterrejser til Gloria Palace Amadores. Prisen for at bo på dette luksuriøse hotel på Gran Canaria starter fra 7398 kr. pr. person.[/vc_column_text][vc_btn title=”Bestil ved Suncharter” style=”gradient” gradient_color_1=”pink” gradient_color_2=”orange” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fonline.adservicemedia.dk%2Fcgi-bin%2Fclick.pl%3Fcid%3D6450%26pid%3D2916%26deeplink%3Dhttps%253A%2F%2Fwww.suncharter.dk%2Frejsemaal%2Fgran-canaria%2Fpuerto-rico%2Fgloria-palace-amadores-thalasso-hotel||target:%20_blank”][vc_column_text css=”.vc_custom_1509957899905{border-top-width: 1px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;border-top-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”]

Skal du kun booke hotel, så kan du finde Gloria Palace Amadores billigst på Booking.com[/vc_column_text][vc_btn title=”Bestil på Booking.com” style=”gradient” gradient_color_1=”pink” gradient_color_2=”orange” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Fhotel%2Fes%2Fgloria-palace-amadores.da.html%3Faid%3D356372||target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Gloria Palace Amadores et hotel i verdensklasse.

Omkring 50 km fra lufthavnen på Gran Canaria finder du et af de mest udsøgte hoteller beliggende i byen Puerto Rico. Gloria Palace Amadores er et 4 stjernet luksus hotel, hvor du finder en af de bedste buffere til dato. Fra hotellets værelser og reception har du direkte udsigt over Atlanterhavet. Hotellet er bygget i 2002, og er bygget i et stenmateriale, som gør facaden aldeles smuk. Hotellet er bygget som et kæmpe skib, og er nemt at genkende når du kommer kørende eller gående langs strandpromenaden. Kun 500 m fra hotellet ligger den pragtige Amadores strand, hvor du fra hotellet kan tage elevatoren direkte ned til strandpromenaden, hvorfra du kan gå til stranden. Det siges at stranden er bestående af sand fragtet fra Caribien, og langs stranden finder du et hav af lækre restauranter som du kan benytte når det bliver for varmt at ligge i solen. På stranden kan du leje solsenge for kun 2,5 euro samt parasoller for 3 euro. Fra strandpromenanden kan du ligeledes gå ind til Puerto Ricos centrum, som kun ligger 2,5 km fra hotellet. Her er der mulighed for at shoppe i centeret og spise på et hav af restauranter. Når du ankommer til hotellet får du en velkomst folder på dansk. Hotellet gør en del for miljøet, de har blandt andet solceller, der producerer 175.000 KWH om året.

 

All inclusive i særklasse

Gloria Palace Amadores er absolut det mest eftertragtede og idylliske hotel i byen Puerto Rico. Sidder du og overvejer hvorvidt du vil bruge 5.000 eller mere på din rejse, så er det værd at overveje om dette hotel ikke lige er noget for dig. Selvom prisen ligger i nærheden af de 8.000 per person, er besøget virkelig pengene værd. Ønsker du at komme ud om aftenen og spise, eller benytte de lækre restauranter på Amadores stranden er det muligt kun at tilkøbe hotellet med morgenmad.

Vælger du derimod All inclusive vil du ikke blive skuffet. Restauranten har åbent fra tidligt morgen og til sen aften, med kun enkelte timer, hvor du frit kan benytte de enkelte snackbare som findes på hotellet.

Maden på hotellet er for enhver smag. Alt hvad der kan tænkes muligt til morgenmad, middagsmad og aftensmad findes på menuen. Udover maden får du alt hvad du kan drikke, heriblandt sodavand (coca cola), vin, kaffe, te samt massevis af lækre eksotiske drinks. På hotellet får du ikke drinks i små trælse papbægre, som har en tendens til at flyve rundt ved poolområdet, men ordentlige drinks som vi kender dem fra de danske diskoteker. Ønsker du en ferie hvor du kan spare lommepengene, vil Gloria Palace Amadores være det perfekte rejsemål for dig. Her vil du uden tvivl blive mæt, ikke kun af maden, men ligeledes af de mange aktiviteter som hotellet indeholder.

Hotellet hvor du aldrig keder dig

På hotellet finder du 2 lækre pools, hvoraf den ene er opvarmet til omkring 23 grader. Herudover findes der børnepools, for dem som har børn med på rejsen. Ved hver pool findes der et hav af lækre solsenge, samt en bar, hvor du kan afhente drikkevarer efter eget ønske. I løbet af dagen er der forskellig underholdning og aktiviteter som du frit kan benytte. Ønsker du velvære og luksus, tilbyder hotellet varme bade og massage mod ekstra betaling.

Ønsker du brændende af søge på internettet eller se en vigtig fodboldkamp i tv, er dette muligt i lobbyen, hvor du finder en minibiograf, og hvor du kan sidde i fred og ro i lækre møbler og søge på internettet. Der er gratis WIFI adgang, på stort set hele hotellet.

Som en ekstra luksus, har du mulighed for at leje badehåndklæder ved indbetaling af depositum, som du ved aflevering af håndklæder vil få igen.

Om aftenen vil der være mulighed for at se show for både små og store. Underholdningen er af professionel karakter, hvor du i lækre møbler kan nyde en drinks sammen med dine nærmeste.

Ønsker du en mere afslappet aften på værelset, er det muligt at afhente drikkevarer i en af hotellets barer, som kan nydes på den lækre terrasse med den fantastiske udsigt.

Luksuriøse værelse med en udsigt i verdensklasse

På hotellet bor du på store luksuriøse dobbeltværelser som indeholder bad/toilet, aircondition, telefon, tv, hårtørrer, elkedel og balkon. Ønsker du internet på værelser er dette også muligt (dog mod ekstra betaling). Værelserne er yderst hyggelige, og der bliver dagligt gjort rent på værelserne. 3 gange ugentligt bliver der skiftet sengelinned og hver dag får du nye håndklæder.Gloria-palace-amadores-udsigt

Ekstra information om hotellet

Når du ankommer på hotellet har du mulighed for at parkere (hvis du har lejet bil) i parkeringskælderen, som er en del af hotellet. Når du går mod check ind bliver du modtaget til fornøjelsen af et glas champagne eller juice. Personalet ønsker dig den bedste ferie, og er flinke til at svare på de spørgsmål du nu engang må have.

På Gloria Palace hotel vil du ikke blive skuffet, og næste gang du vælger Gran Canaria vil du ikke være tilfreds med noget mindre end dette. En oplevelse der skal prøves. Der er garanti for at du ikke vil fortryde det.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ferie til Gran Canaria
close-link