Fodboldferie til Gran Canaria

Fodboldferie til Gran Canaria er meget populært blandt fodboldfans der interesserer sig for fodbold generelt.


Hovedstaden på Gran Canaria som hedder Las Palmas har et tophold indenfor fodbold, og går under samme navn som hovedstaden.


Spansk fodbold er kendt for at være hurtig fodbold med mange flotte detaljer i løbet af en kamp, hvilket gør spansk fodbold til fantastisk underholdning, og en kamp med Las Palmas er ikke nogen undtagelse.


Det smarte ved at tage på fodboldferie til Gran Canaria er bl.a. at det fodboldbilletterne er billigere end f.eks. billetter til FC Barcelona, Real Madrid, og andre spanske hold.


Mange kombinerer også en fodboldferie til Gran Canaria med en badeferie, så man både får afslapning samtidig med du får set noget godt fodbold.


Undersøg kampprogrammet

Inden du bare bestiller en flybillet og et hotel på Gran Canaria, så er det en god ide at undersøge kampprogrammet, så du tager afsted til en god og spændende fodboldkamp.


De spændende fodboldkampe er som regel også lidt dyrere, så hvis du bare vil ind og opleve stemningen på Las Palmas stadion, så kan du spare mange penge ved, at vælge en fodboldkamp der er mindre vigtig.


Bestil billetter hjemmefra

Det er en god ide, at bestille billetter til en kamp hjemmefra, da du ellers risikere at kampen er udsolgt, når du kommer til Gran Canaria.


Det ville være ærgerligt, hvis du har taget turen fra Danmark udelukkende for, at se noget spansk fodbold, og så er der ikke flere billetter tilbage, når du kommer til stadion.


Tag afsted med andre fodboldfans

Hvis du skal afsted for at se fodbold udelukkende, så kan det være en god ide, at finde andre fodboldfans og dele fodboldturen med.

Det sociale i fodbold er en stor del af fan kulturen, og det er altså ikke lige så sjovt, at se en god fodboldkamp uden, at have nogen at dele oplevelsen med.


Sådan finder du billige flybilletter og hotel

Der findes flere måder at finde billige flybillet og hotel, den mest populære måde til at finde flybilletter, er at bruge en af de mange søgemaskiner der finder flybilletter f.eks. Momondo eller Skyscanner.


Til at finde et godt og billigt hotel, bruger de fleste enten Booking.com eller Hotels.com, men der findes også mange billige overnatningsmuligheder på Airbnb.


Hvis man ikke selv gider, at stå for planlægning af fly, hotel og billetter til kamp, så findes der mange rejseselskaber der tilbyder en total løsning.

Ferie til Gran Canaria
close-link