El Greco er beliggende ved stranden i Puerto Rico

Helt nede ved Puerto Ricos strand og havn ligger dette utroligt smukke og velbesøgte hotel. El Greco er et lækkert lejlighedshotel bestående af en hovedbygning og ni bungalow lejligheder. Hotellet er designet i en italiensk stil, og er ny renoveret i 2010.

Tilhørende hotellet er 2 separate poolområder, som begge er opvarmet til omkring 22 grader i vintersæsonen.

Herudover findes et mindre motionsrum, barområde og 3 a la carte restauranter.

Mod betaling er der mulighed for tilkøbe morgenmad eller halvpension. Ønsker man dette, vil serveringen foregå i restauranten El Molino. Her vil der hver aften blive serveret en 3-retters middag, hvor der er mulighed for at vælge mellem et par forskellige retter.

Puerto Rico har i mange år været Skandinaviens foretrukne by, pga. dens altid varme lufttemperatur, de to lækre sandstrande i henholdsvis Puerto Ricos centrum og Amadores stranden kun 500 m fra hotellet El Greco. Derudover er byen fyldt med oplevelsesmuligheder, såsom shopping, et stort udvalg af lækre restauranter og forskellige vandsportsaktiviteter.

En stor fordel i Puerto Rico er at man kan besøge de andre hoteller i byen, hvis man f.eks. ønsker at nyde en drink eller opleve nogle af de fantastiske shows.

Lækre lyse og velindrettede værelser

I hovedbygningen på hotellet er der mulighed for at leje enten 2- eller 3-værelseslejligheder. Alle lejligheder er indrettet med Italienske designmøbler, en opholdsstue, badeværelse og henholdsvis et eller to soveværelser.

Ønsker du at booke en lejlighed af højere standard er dette ligeledes en mulighed. Disse ligger i deres egen ende af hotellet med to tilhørende badeværelser. Dertil kommer at spapoolen og den mindre pool er forbeholdt de gæster som bor i disse lejligheder.

I vintersæsonen er der en aldersgrænse på 15 år, mens aldersgrænsen er 12 år i sommerperioden.

Alle lejlighederne på hotellet er bestående af:

Aircondition, balkon/terrasse, enkeltsenge, barneseng, tv, safetyboks (mod betaling), telefon, internet, køkken med køleskab og kogeplader, mikrobølgeovn, elkedel, kaffemaskine og brødrister, brus og toilet.

Rengøring af værelse og håndklæder sker dagligt, mens skift af sengelinned sker 2 gange ugentligt.

Dejlige opvarmede poolområder og tætliggende strand

Hotellet er bestående af et mindre poolområde til gæsterne i lejlighederne af højere standard, herfra er der adgang til hotellets spa-pool. Derudover findes der en lidt større pool til de resterende gæster, som ligeledes er opvarmet i vintersæsonen. Ved den store pool er der mulighed for at slappe af i en af hotellets to jacuzzier.

Ved begge pools er der fri afbenyttelse af liggestole og parasoller. Ligeledes vil der være mulighed for gratis leje af badehåndklæder.

Kun 25 meter fra hotellet, på modsatte side af vejen, ligger den populære Puerto Rico strand, som er 400 meter lang, finkornet og lavvandet. Her er der mod betaling mulighed for at leje både liggestole og parasoller.

Langs strandpromenaden er der mulighed for at nyde en forfriskning eller et måltid mad med udsigt over vandet.

Mad og drikke

Hotellet har en poolbar, en bar og tre restauranter med henholdsvis italiensk menu, internationalt køkken og grill- og tapasmenu, denne er dog kun åben i vintersæsonen.

Restauranterne er alle beliggende mod gaden med udsigt over vandet, og er åbne for alle. Alle restauranterne er kendte for deres lækre retter bestående af de bedste og mest friske råvarer, samt den gode atmosfære, som sørger for at du får en uforglemmelig aften.

Andre informationer

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. I receptionen er der mulighed for at benytte computere med internetadgang og telefon, dog mod betaling.

Har man lejet bil er der mulighed for at benytte en privat parkeringsplads, som er tilkoblet hotellet.

Hotellet er særligt opmærksomme på handicappede gæster. På hver etage findes et specielindrettet toilet, og der er ligeledes bygget en speciel handicapvenlig elevator.

På hotellet er der ligeledes mulighed for at benytte det ny renoverede fitnessrum, som fremstår lys og lækkert.

Blot 900 meter i gåafstand fra hotellet ligger Puerto Ricos hovedcentrum, hvor der er mulighed for at shoppe, spise og nyde en drink i det populære shoppingcenter.

Her vil der især om aftenen være god mulighed for underholdning på et af de mange diskoteker, shoppe i en af de mange tøj-, sko- og smykkebutikker eller nyde et lækkert måltid mad til en overkommelig pris.

Puerto Ricos shoppingcenter er helt bestemt et besøg værd. Bor du længere oppe i bjergene nær hotellet RioSol vil du kunne besøge Europacenteret, som er mindre, men hvor der ligeledes er mulighed for at shoppe, spise, eller opleve en kendt dansker optræde på stedet der hedder barbacoa.

Ferie til Gran Canaria
close-link