Arguineguin

Arguineguin gammel fiskerby

 

Arguineguin ligger på sydkysten af Gran Canaria. Byen er en gammel fisker by, hvor der stadig er gang i fiskerriet, dog er byen med tiden blevet mere turistpræget. Byen opstod før Gran Canaria blev præget af turisme. I byen kan du risikere at flere af den ældre befolkning stadig ikke taler Engelsk, så hvis du kan lidt Spansk, er det en fremragende mulighed for at øve sig på lidt Spansk. Hver tirsdag er der marked, hvor der kan købes souvenir, tøj og en masse lækker spansk frugt. Hvis du vil opleve ægte kanarisk stemning, er Arguineguin lige stedet for dig.

 

Strande

 

Der ligger flere strande i Arguineguin, men mange af dem er ikke beskyttet mod bølger. De bedste strande i Arguineguin ligger ved de store hoteller i byen, disse strande er kunstigt anlagt og beskyttet mod bølgerne. Du kan sagtens ligge ved de kunstige strande ved hotellerne, uden at være gæst på hotellet.

 

Center

 

Der er to store centre i Arguineguin, Det ældste er Ancora Centeret, som breder sig på flere etager, og består af en masse små butikker. Det andet center hedder La Marea shopping center, som er det nye skud på stammen. Inde i centeret ligger der et supermarked, som er ejet af den berømte spanske stormagasin gruppe, El Corte Inglés. I La Marea shopping centeret er der et stort udvalg af Spansk mærketøj.

Restauranter

 

Der findes masser af Restuaranter i Arguineguin. Restauranterne er fordelt rundt omkring i byen. Nede ved havnen er der naturligvis nogle gode fiske restauranter, da byen er en tidligere fiskerby. Der ligger også restauranter i Ancore og La Marea centerne.

 

Beliggenhed

 

Arguineguin ligger ca. 40 minutters kørsel fra Lufthavnen. For at komme til byen skal du følge GC-1 mod syd.
Uafhængig forbrugersite

Gran Canaria er et uafhængigt forbrugersite.
Vi modtager reklameindtægter, i form af adsense og affiliate.

INFORMATIONER

Gran Canaria Guide
CVR: 35097090
Adresse: Sydvestkajen 3
Postnr & by : 9850 Hirtshals

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice