4 gode råd der hjælper dig med at finde den billigste charterrejse til Gran Canaria

andersv3

05 november 2019

Ingen kommentarer

Artikel er sponsoreret og udarbejdet af hjemmesiden der linkes til.

4 gode råd der hjælper dig med at finde den billigste charterrejse til Gran Canaria

Går du med tankerne om at finde en billig charterrejse til Gran Canaria, så er en række faktorer der har indflydelse på priserne, når vi snakker charterrejser. I dette indlæg vil vi komme med vores bedste bud på, hvordan du får den billigste charterrejse til Gran Canaria.

1. Rejs ikke i skolernes ferie

Et af de allerbedste råd til at få en billig charterrejse er at undgå at rejse i skolernes ferie, da charterferierne til Gran Canaria er dobbelt så dyrere i skolernes ferie. Det er desværre ikke alle, der har mulighed for at rejse uden for skolernes ferie. Men hvis du ikke har børn, eller du har mulighed for at tage dine børn ud af skolen, så kan der være store pengebesparelser ved at følge dette råd.

2. Fleksibilitet giver flere muligheder

Hvis du ikke har en bestemt dato, du skal på ferie og du er fleksibel, så øger du chancen gevaldigt for, at du kan finde en charterrejse til en god pris. Det er ikke kun rejsedatoen, du kan være fleksibel på men også andre ting såsom; afrejselufthavn, hotel standard, destination, rejselængde. Hvis du er fleksibel på alle disse punkter, så er udbuddet af charterrejse langt større og dine chancer for en god og billig charterrejse er stor.

3. Bestil en afbudsrejse i sidste øjeblik

Kan du rejse med kort varsel, og har du is i maven, så kan du finde nogle utrolig billige afbudsrejser, ved en af de kendte danske charterbureauer såsom; Apollorejser, Bravotours, Spies osv. Konceptet afbudsrejser er enlig en forkert betegnelse, da det reelt kun er 2-3 procent af afbudsrejser, der i virkeligheden er på grund af afbud. Langt de fleste afbudsrejser er, rejser der ikke, er blevet solgt, og derfor bliver de nedsat markant, og du finder de største afslag jo tættere på du kommer på afrejsedato. Disse Last Minute afbudsrejser henvender sig specielt til meget spontane folk, der ikke ser noget problem i, at rejser en eller to dage efter bestilling. Der findes dog også afbudsrejser, hvor der er over 4 uger til afrejse. Disse afbudsrejser er der også nogle fine rabatter på, men ikke i samme stil som hvis du bestiller et par dage før afrejse. Men er du ude efter den store rabat ved en Last Minute afbudsrejse, så er det bare at pakkekufferten, så den er klar til at flyve mod varmere himmelstrøg.

Har du oplevet forsinket, aflyst eller overbooked fly de seneste 3 år?
Få op til 4500 kr. i dispensation her