4 gode grunde til hvorfor du skal bo i Puerto Rico på din ferie til Gran Canaria

Når man skal på ferie, er der mange forskellige muligheder for hvor man vil tage hen. Her i artiklen vil vi fortælle dig om hvorfor du skal vælge Puerto Rico som din destination. Dette er et fantastisk sted at holde ferie, og her kan du nyde alt det bedste, der Gran Canaria har at tilbyde. Tag et kig på de fem gode grunde herunder og selvom vi ikke kan tale for alle, så er vi ret sikre på, at du vil blive enig!


1. Gode restauranter og barer

Puerto Rico er kendt for at have nogle af de bedste restauranter og barer på øen. Her finder du alt lige fra internationale retter til lækre canariske specialiteter. Og selvfølgelig kan du ikke lade være med at nyde et godt glas sangria eller cava på en af de mange flotte terrasser.

Du finder også et pulserende natteliv i Puerto Rico , så hvis du er til fest og farver, er dette et oplagt sted at bo på din ferie.


2. En af verdens bedste strande

Playa de Amadores er kendt som en af verdens bedste strande, og den ligger lige i nærheden af Puerto Rico. Her kan du slappe af på en solseng, bade i det klare blå vand eller tage en tur langs kysten.’

Playa de Amadores er en kunstig strand, men dette tager ikke noget fra den fantastiske udsigt eller de lækre strandfaciliteter.

Langs stranden finder du flere rigtig gode restauranter, hvor du kan nyde en god middag, eller få en kold forfriskning.


3. Stort udvalg af aktiviteter

Om du er til strand, vandreture, sightseeing eller shopping, så findes der masser af aktiviteter i Puerto Rico. Shoppingentusiaster kan glæde sig til at besøge de mange butikker og lokale markeder, hvor der er god mulighed for at finde unikke souvenirs.

Også seværdigheder som Risco Belle Aquatic Park, Puerto Rico Zoo og Cueva Pintada Archaeological Park ligger i nærheden af byen.

Det er altså ikke fordi, der mangler noget at foretage sig i Puerto Rico.


4.Skønne omgivelser

Puerto Rico ligger i en smuk dal omgivet af grønne bjerge. Her er det dejligt at tage en gåtur eller bare sidde og nyde udsigten.

Byen har et roligt og afslappet tempo, hvilket gør det til et perfekt sted at holde ferie, hvis man ønsker at slappe af og lade batterierne op.


Ikke uden grund at Gran Canaria er et populært feriested

Det er altså ikke uden grund at Puerto Rico er et af de mest populære feriesteder på Gran Canaria. Vi håber at vi med denne artikel har kunne give dig inspiration til, hvorfor netop dette sted er et besøg værdigt.

Ferie til Gran Canaria
close-link